Dlaczego nie mogę użyć tego użytkownika do udostępniania plików, flashowanie pliku powoduje ciągłe monitowanie !!
JUSTIN
Dlaczego nie mogę użyć tego użytkownika do udostępniania plików, flashowanie pliku powoduje ciągłe monitowanie !! Dev7xlZ3VQriyfrDcEsGv7Fl
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Jaki dokładnie plik udostępniony przez użytkownika próbujesz sflashować i jaki jest twój numer części ECU? Dzięki, Jason A.
Nazwa udostępnionego pliku użytkownika to: MY-2018 r1 toce exhaust z activetune ,, BX4-8591A-40 US
Cześć, pod jakim adresem e-mail plik znajduje się na liście? Czy występuje problem z normalnym plikiem nieograniczonego dostępu? Czy kupiłeś zestaw Active Tune? Dzięki, Jason A.
Kupiłem zestaw Active Tune. Plik był kilkakrotnie odświeżany i może być używany normalnie, ale ostatnio został odświeżony w ECU i wyświetli się monit, że nie mam prawa do używania pliku. Nazwa użytkownika pliku to (neospore@gmail.com).
Jeśli masz zestaw Active Tune, powinieneś po prostu użyć zwykłego pliku nieograniczonego, nie ma powodu, aby używać pliku innej firmy.
Masz na myśli, że nie mam prawa korzystać z plików udostępnianych przez użytkowników, używam innych plików, aby mieć więcej możliwości! !