Mam nowy numer części ECU Mogę odczytać dane
sakuraicyrus@gmail.com
w EX 400
Próbuję tylko zapisać plik Ninja 400 ECU 1314, aby wpisać 1377. Zanim chcę odczytać plik. Ale oprogramowanie mówi mi, że nie mogę znaleźć formy w koszu. Więc jak mogę odczytać mapę 1377? Zanim użyję 4-pinowej twardości, po prostu odczytałem podstawowy kalkulator CBR1000RR na rynku chińskim. W tym czasie menedżer plików nadal nie miał tego rodzaju ECU. Czyli teraz funkcja jest ograniczona?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Nie zaleca się flashowania innego numeru pliku, który nie pasuje do numeru części ECU.
Dziękuję Kento, teraz problem polega na tym, że nie mogę tego odczytać, ale mogę to napisać. To jest problem. I zawsze pokazuje informacje poniżej, czy możesz sprawdzić, co się teraz dzieje? Próbuję czytać 5 razy, ale to się nie powiedzie.
Czy masz podobny plik otwórz lewe okno pakietu Tuning Suite? Musisz to zrobić, zanim będziesz mógł odczytać plik z ECU. Po przeczytaniu i pobraniu wyświetli się poniżej pliku, który pierwotnie otworzyłeś.
tak, otwieram i plik typu US 1371 w lewym oknie. I próbuję odczytać moją mapę ecu z. Ale wszystkie sposoby mówią, że nie udało mi się połączyć z ECU. Mój typ ECU nie jest w zarządzaniu plikami. Mój typ to 1377, więc jeśli chcę odczytać mój ECU, jak mogę to zrobić?
Musisz przesłać nam swoje ECU, abyśmy mogli utworzyć dla niego plik, ponieważ nie mamy pliku dla ECU 1377. Możesz napotkać problemy, jeśli flashujesz 1371 w swoim ECU.
Dziękuję kento, tutaj przygotowujemy 2 ECU, jeden dla Z400, drugi dla ninja 400. Jeśli to możliwe Czy możesz dać ci lukę w dostawie dla Twojej firmy? Możemy obiecać dezynfekcję przed dostawą. Życzymy wszystkiego najlepszego
Nasz adres to: FTECU Inc. 1010 N. Batavia St. Suite J Orange, CA 92867 Prosimy dołączyć notatkę ze wszystkimi danymi kontaktowymi, a także rok / markę / model roweru i kraj, w którym jest sprzedawany (gdzie jest sprzedawany) .
Drogi Kento Dziękuję za odpowiedź. Jeśli dostarczamy, zapisujemy dane kontaktowe w pliku dostawy z naszym ECU ok? A tak przy okazji, chcemy kupić twardość po stronie roweru 2 6PIN Jeśli to się skończy, czy możesz wysłać ECU z powrotem z naszym towarem z powrotem trudniejszy? Bez większej opłaty ekspresowej płacimy za ekspresowy koszt twardości po stronie roweru? Życzę wszystkiego najlepszego. Cyrus
Drogi Kento Dziękuję za twardość. I ECU, które już otrzymaliśmy. Ale o tych dwóch ECU nadal nie mogę go odczytać, nawet dwa ECU odesłałem, kontaktuję się z twardością i próbuję odczytać, ale system nadal pokazuje " Nie udało się połączyć z ECU ": Po prostu blike wcześniej. Nie wiem, co jest z nim nie tak. Ale podejrzewam, że ustawienie oprogramowania może teraz zostać ponownie przesłane do serwera. Hop ten problem szybko się rozwiąże. Czekam na twoją odpowiedź Cyrus
Cześć, ECU nigdy wcześniej nie były flashowane, więc musisz je flashować, zanim będziesz mógł cokolwiek z nich odczytać. Gdyby te ECU można było odczytać przed flashowaniem, nie musielibyśmy wysyłać ich do nas. Pliki zostały wykonane z ECU i opublikowane w oprogramowaniu Tuning Suite. Proszę, przejdź teraz do ponownego flashowania ECU w normalny sposób. Dzięki, Jason A.
Dziękuję za odpowiedź Jason Tutaj mamy inny problem, rynek Chinses zmieni ECU na ninja400 bez typu limitu, a nowy ECU po prostu przejdzie zlecenie emisji Euro 5. Tak więc wczoraj jeden z dilerów z kawasaki znalazł nas chcąc dodać ten typ ECU w. Dostał już jeden z fabryki. I tutaj chcemy wysłać Ci nasze przeczytanie, ale po prostu nie publikuj w oprogramowaniu. Po prostu zapisz w mojej chmurze dla serwera FTECU. Chcemy, abyśmy otrzymali ten jeden podstawowy tuning do wyścigów w przyszłym roku przed następnym sezonem wyścigowym. nowy beagan NINJA400 do sprzedaży. Poinformuję o tym pubilsh. Czy możesz nam pomóc? Wszystko jest najlepsze Cyrus
Cześć, proszę o osobisty e-mail w tej sprawie. Dzięki, Jason A.
Wyślę ci prywatnie dziękuję za odpowiedź Cyrus
Spotkałem też ten sam problem, jak mogę go rozwiązać
Cześć, jaki masz problem? Dzięki, Jason A.