Błąd Ecu brak odpowiedzi na Yamaha R1 2019
michel.performanceracing@gmail.com
w R1
HI Mam problem z numerem ecu R1 2019 BX4-8591A-30 (UE °. Gdy chcę napisać na ECU, po kilku sekundach pojawia się komunikat o błędzie Ecu bez odpowiedzi. Ale problem polega na tym, że rower wypada na desce rozdzielczej coś w rodzaju Ecu nie instaluje się Możesz znaleźć zdjęcie deski rozdzielczej z podłączonym ECu
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Komunikat „Błąd braku odpowiedzi” oznacza, że masz problem z połączeniem sprzętowym, który uniemożliwia komunikację oprogramowania z ECU. Czy używasz uprzęży po stronie roweru (uprzęży, która podłącza się do złącza ECU w motocyklu)? Jeśli tak, zapoznaj się z przyklejonym postem na stronie głównej zatytułowanym „Uwaga: test sprzętu dla 6-stykowych pasów po stronie roweru ...”
Cześć Kent, nie byłem pewien, gdzie napisać mój problem lub rozpocząć rozmowę, ale mam problem z pisaniem do mojego Ecu. Używam uprzęży i nie mam tekstu, a wszystko działa, ale kiedy próbuję napisać do Ecu, tak się dzieje ( patrz zdjęcia) wcześniej sflashowałem mojego Ecu za pomocą tej samej uprzęży
Moje zdjęcia nie zostaną przesłane, ale powiedzą „nieautoryzowany dostęp”, a także pozostanie: „zgłoszenie błędu”
spróbuj kabla lan
Mam w tej chwili skrajnie ten sam problem z tym samym ecu .. Kreska pojawia się jak na foto
Czy ktoś ma rozwiązanie? W tej chwili ecu nie działa nawet jeśli odłączysz od strony wiązki
Cześć, to dlatego, że nie udało Ci się flashować ECU. Prosimy o ponowne przesłanie ECU. Dzięki, Jason A.