4c8 diag ER4
ndm295@gmail.com
in R1
היי חבר'ה מקווים שהכול בסדר. יש לי 4c8 הבזק בערך שנה שגררה הרבה קודים. האופניים פועלים בצורה מושלמת, עם זאת אני לא יכול להיכנס למצב הדיאג 'כמו רגיל. אם אני משתמש במפת התאריכים העליונה יותר הכל בסדר, הדיאג פועל בצורה מושלמת, השתמשתי בזה כדי למחוק את הקודים ואז החלפתי חזרה למפת ה- OE שלי מהשנה שעברה. הסוגיה היחידה באמת היא שבמפת ה- oe יש לי quickshifter ועל פידיגיות של diag, במפה החדשה יש לי diag אך אין אפשרות להחליף. האם יש מוד או שדרוג. בברכה סטיב
הערות
סליחה, טקסט חזוי, שאמור לקרוא. quickshifter וללא diag במפה הראשונה, אין quickshifter ו diag מלא במפה האחרונה.
הי, הרשה לי לבדוק זאת עבורך. מה מספר החלק של ה- ECU שלך? תודה, ג'ייסון א.
PT מס '4C8-8591A-01 תודה ג'ייסון. rgds סטיב
ג'ייסון האם הצלחת לבדוק את הקובץ הזה. בברכה סטיב
סטיב, כן עשיתי, אבל לא נראה לי שאוכל למצוא אף קובץ של מספר החלק הזה אי פעם באמצעות הרצת quicks. כרגע יש לך קובץ לאופניים שאתה יכול לראות את ההרמה המהירה עליו? תודה, ג'ייסון א.
שלחתי אליך עותק של הקובץ ישירות באמצעות הדוא"ל שלך. בברכה סטיב
האם אתה חושב שקובץ זה יכול לי לשנות את ג'ייסון. בברכה סטיב
הי, הקובץ ששלחת לי הוא לחלק מספר -21 וזו הסיבה שאתה רואה את כל האפשרויות האלו. הקבצים הסטנדרטיים עבור -21 כוללים את אותן הגדרות מדויקות. כשאתה מפעיל קובץ זה -21 אתה אומר שאתה מקבל קודי שגיאה, האם יש לך מושג למה קודי השגיאה האלה מיועדים? אילו שינויים בוצעו באופניים זה? תודה, ג'ייסון א.
אין קודי שגיאות ג'ייסון לא. האופניים כבר הבזיקו במשך שנה וללא בעיות. להשלים עם קוויקסיפטר. האופניים אכן השליכו קוד לחיישן o2 לקוי בשלב מסוים וכשמנסים לגשת למצב הדיאג 'בשעון המפה הזו לא תוכל לאפשר זאת. רצתי את המפה הכי מעודכנת וזה מאפשר למחוק את קוד התקלה. האופניים פועלים מצוין בשתי המפות. מפה אחת לא תאפשר את מצב הדיאגון בשעון, אך תאפשר את המחלף. מפה שתיים תאפשר את הדיאג 'אך אין אפשרות עבור המחלף. בברכה סטיב
כל מילה על ג'ייסון הזה. בברכה
הי, אם מפה אחת מאפשרת למחלף לעבוד הייתי מציעה להשתמש במפה זו. אם אין לך קודי שגיאה, אינך צריך לגשת למצב הדיאג 'ככל שתשתמש ב- Quickshifter. תודה, ג'ייסון א.
שלום, ואין גרסה עם קוויקשיפטר ודיאג ... למה ??
היי, הדיאג אינו פועל מכיוון שאתה משתמש בקובץ הלא נכון עבור מספר החלק שלך ב- ECU. אין אפשרות QS בקובץ -01 ואולי אפשר להוסיף אותו בעתיד, אבל כרגע אנו עסוקים בפרויקטים אחרים של פיתוח. תודה, ג'ייסון א.
שלום, יש לי ECU -40 שני אבל אין גם תמונה עם QS, כלומר אם גרמני רוצה דיאג הוא יכול להבהב רק קבצים מקוריים תמורת 480 דולר ?? היו לך 13 שנים ליצור תמונה עבור ECU אלה, מדוע אתה מוכר את מתאם הפלאש שלך לגרמניה אם אין לך תמונות ?? תודה