Licencja ECU 5CA000ED
mail_paulkp@yahoo.com
Cześć, ostatni raz sflashowałem ten ECU 2015R1 w maju 2019 roku. Klient poprosił mnie, abym dzisiaj sprawdził ustawienia swojego roweru i nie jestem w stanie odczytać ani napisać ECU, oprogramowanie twierdzi, że ECU nie jest licencjonowane. Próbowałem z jego kablem i identyfikatorem użytkownika, a także z własnym identyfikatorem kabla i użytkownika po przeniesieniu jego licencji między odpowiednimi identyfikatorami użytkownika. Dziwne jest to, że autoblip wydaje się działać dobrze, ale gdy dostaję problem z licencją, nie jestem w stanie sprawdzić, czy aktywna melodia działa poprawnie
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, nie widzę nic złego w licencji i wygląda na to, że kody Autoblip i ActiveTune zostały pomyślnie połączone z licencją. Jeśli masz problemy z komunikacją z ECU, może to być związane ze sprzętem. Czy flashujesz na boku roweru, czy ławce flashujesz ten ECU? Dzięki, Jason A.
Cześć Jason, Znalazłem problem z klientami, uprząż po stronie roweru. Mam to uporządkowane, żółty przewód został uszkodzony na wiązce bocznej roweru. Dzięki Paul
Paul, cieszę się, że to załatwiłeś. Daj nam znać, jeśli będziesz czegoś potrzebować. Dzięki, Jason A.