Problemy z rejestracją / logowaniem
seniorengineering@iinet.net.au
Cześć wszystkim, właśnie kupiłem pakiet wyścigowy Yamaha R1 Race Team 2015-17 (Professional), ale mam problemy z połączeniem wszystkiego. Po pobraniu oprogramowania pojawia się ramka z napisem „Uwaga! Tylko dla zawodów zamkniętych”. Możesz wprowadzić adres e-mail użytkownika i hasło oraz daje możliwość rejestracji lub logowania. Podczas próby zalogowania pojawia się komunikat Błąd: nieprawidłowe dane logowania (przy użyciu tego samego adresu e-mail i hasła co do konta). Jeśli spróbuję się zarejestrować, pojawi się pytanie, czy mam gotowy sprzęt, powiedz „tak”, a następnie rozpocznie sprawdzanie urządzenia (podłączony komputer i wiązka przewodów). Ta część zajmuje dużo czasu, a następnie za każdym razem, gdy mówi: Fail: sprawdź połączenie internetowe. Korzystam z domowego Wi-Fi i połączenie jest silne. Nie mogę przejść przez ten punkt. Jeśli zamknę wszystko i spróbuję po prostu otworzyć oprogramowanie na komputerze, pojawi się ostrzeżenie o błędzie: FTECU Tuning Suite już działa. Czy ktoś może pomóc?
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, doświadczyłem tego samego problemu, ale ostatecznie dostałem się do aplikacji i pomyślnie flashowałem ECU. Oto, co zrobiłem: w ustawieniach zapory systemu Windows 10 ustaw zezwolenie aplikacji FTecu na zaporę zarówno w sieci prywatnej, jak i publicznej (nie jestem pewien, czy to był winowajcą). Skończyłem też tworzenie konta ftecu za pośrednictwem strony internetowej, potwierdzanie za pomocą automatycznie generowanego adresu e-mail, a następnie uruchamianie FTecu, podłączanie sprzętu / ecu, wprowadzanie poświadczeń i naciśnięcie przycisku logowania zamiast rejestracji. Minęło trochę czasu i ostatecznie powiedziałem, że wystąpił błąd podczas łączenia się z serwerem lub coś podobnego, ale w końcu otworzyłem aplikację i stamtąd mogłem flashować ECU.
Cześć. Czy nadal masz problemy z dostępem do pakietu Tuning Suite ze swoim kontem? Dzięki, Jason A.
HaIlo, chciałem też dziś kupić nową licencję na mój nowy motocykl. Uruchomiłem oprogramowanie i teraz mam ten sam problem. „Błąd: serwer offline.”. Czy ktoś może pomóc?
Witam ponownie, sam rozwiązałem problem. Zobaczyłem, że mam zainstalowane dwie wersje oprogramowania. Stary z 2017 roku nie działał. Uruchomiłem nowszą wersję, pobrałem najnowsze aktualizacje przed wyświetleniem okna dialogowego logowania. I oto, potem logowanie było możliwe i wszystko działało.
Dziękuję Ci!!! nlhenry1@gmail.com