Forum wsparcia

2018 R1 z eliminatorem kota Gravesa i krótką puszką wydechową

tt650r@yahoo.comtt650r@yahoo.com Posty: 10Verified User

Naprawdę proste tutaj. Nie mogę znaleźć pliku na 2018 z konfiguracją Graves, taką jak moja, i musiałem użyć nieograniczonego pliku, aby dostać się do domu. Nie możesz zobaczyć, jakie pliki są dostępne, dopóki nie kupisz tunera i byłem rozczarowany, że nie widziałem mój rower. Czy ktoś ma jakieś sugestie. Mam też aktywną melodię po drodze Dzięki

Tagged:

Komentarze

• kento_ftecukento_ftecu Posty: 714Staff User
    edytowano December 2019

Gdy przejdziesz do dowolnego zestawu flash dla dowolnego roweru na naszej stronie, każda strona zawiera pliki ECU, które są dostępne dla tego roweru, a także instrukcje, jeśli Twojego pliku nie ma na liście:

• tt650r@yahoo.comtt650r@yahoo.com Posty: 10Verified User

Dziękuję Ci. Ludzie z Graves wyślą mi plik, którego potrzebuję. Wymagali dowodu zakupu fajki, aby melodia nie została udostępniona. W pełni rozumiem własność intelektualną i dlaczego nie jest ona dostępna dla wszystkich. Każdy, kto ma 2018 r. Lub nowszy R1 poszukujący pliku fajki Gravesa będzie musiał się z nimi skontaktować. Są bardzo pomocni

Żeby to wyjaśnić, na wypadek gdybyś nie wiedział, że nie chcę tworzyć własnej melodii i chciałem użyć melodii Gravesa napisanej dla konkretnej rury, ale w systemie nie ma pliku Graves R1 2018. Próbowałem pliku dla 2017 i motocykl nie chce się uruchomić, więc wróciłem bez problemu. Rzeczywiste numery części ECU dla różnych lat najwyraźniej są zapisywane w pliku lub coś innego, ale inny numer części ECU zatrzymał mój rower przed uruchomieniem.

• kento_ftecukento_ftecu Posty: 714Staff User

Właśnie dlatego mamy ten przyklejony post na forum:

Before you flash a file onto your ECU, please double-check and ensure that you are using the CORRECT file for your ECU. Sprawdź numer części w ECU i upewnij się, że odpowiada numerom części wymienionym dla pliku flash. Większość naszych folderów zawiera wiele plików dla konkretnego modelu. Jeśli spróbujesz sflashować plik, który ma inny numer części (co oznacza, że jest na inny rok lub model rynkowy) niż ECU, może to spowodować poważny błąd zapisu do ECU, który wywoła wiele kodów i zwykle skutkuje w niepracującym motocyklu. Some motorcycle ECUs cannot be rewritten and corrected once this occurs, meaning that it has become an expensive paperweight, MEANING YOU WILL HAVE TO PURCHASE A NEW ECU. Don't just grab any old file from the folder for your particular motorcycle.

Punkt wzięty .. dziękuję

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.