2018 R1 z eliminatorem kota Gravesa i krótką puszką wydechową
tt650r@yahoo.com
w R1
Naprawdę proste tutaj. Nie mogę znaleźć pliku na 2018 z konfiguracją Graves, taką jak moja, i musiałem użyć nieograniczonego pliku, aby dostać się do domu. Nie możesz zobaczyć, jakie pliki są dostępne, dopóki nie kupisz tunera i byłem rozczarowany, że nie widziałem mój rower. Czy ktoś ma jakieś sugestie. Mam też aktywną melodię po drodze Dzięki
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Gdy przejdziesz do dowolnego zestawu flash dla dowolnego roweru na naszej stronie, każda strona zawiera pliki ECU, które są dostępne dla tego roweru, a także instrukcje, jeśli Twojego pliku nie ma na liście:
Dziękuję Ci. Ludzie z Graves wyślą mi plik, którego potrzebuję. Wymagali dowodu zakupu fajki, aby melodia nie została udostępniona. W pełni rozumiem własność intelektualną i dlaczego nie jest ona dostępna dla wszystkich. Każdy, kto ma 2018 r. Lub nowszy R1 poszukujący pliku fajki Gravesa będzie musiał się z nimi skontaktować. Są bardzo pomocni
Żeby to wyjaśnić, na wypadek gdybyś nie wiedział, że nie chcę tworzyć własnej melodii i chciałem użyć melodii Gravesa napisanej dla konkretnej rury, ale w systemie nie ma pliku Graves R1 2018. Próbowałem pliku dla 2017 i motocykl nie chce się uruchomić, więc wróciłem bez problemu. Rzeczywiste numery części ECU dla różnych lat najwyraźniej są zapisywane w pliku lub coś innego, ale inny numer części ECU zatrzymał mój rower przed uruchomieniem.
Właśnie dlatego mamy ten przyklejony post na forum:
Punkt wzięty .. dziękuję