status awarii (nie można znaleźć problemu ze sprzętem)
christian.ddalcin@gmail.com
Mam problemy z zestawem dostrajania lampy błyskowej MT07. Zmieniłem punkt uziemienia kabli 3 razy teraz. Wyjąłem trzy (żółty, czerwony i pomarańczowy) z powrotem i wróciłem, aby upewnić się, że są prawidłowo podłączone. I nadal otrzymuję status błędu, kiedy idę pisać ECU. Mam wrażenie, że umieszczam te 3 różne kolory przewodów w niewłaściwych gniazdach. Żółty przechodzi w 6, czerwony w 13, a pomarańczowy w 22. Czy to jest poprawne ?. Dosłownie brakuje mi opcji, ponieważ wiele razy sprawdzałem wszystkie te połączenia, a z innych postów na tym forum ten problem statusu nie powiódł się jako problem sprzętowy. Czy ktoś może pomóc!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Prześlij szczegółowe zdjęcia instalacji uprzęży, abyśmy mogli przejrzeć. Dzięki, Jason A.
Użyłem multimetru, aby sprawdzić wszystkie przewody i przewód uziemiający, a wszystkie one przepływają przez skuteczny prąd. Nie udało mi się znaleźć i instrukcji, jak zainstalować zestaw tylko filmy z YouTube'a. Czy jest ktoś, z kim mogę się skontaktować za pośrednictwem telefonu komórkowego, numer na pudełku nie przechodzi
Cześć, Nasz numer 888-543-6302 przejdzie w dowolnym czasie od poniedziałku do piątku w godzinach 9–17 czasu PST. Jeśli masz nowsze pudełko, otwórz je i zobacz sekcję „Potrzebujesz dokumentów?” Wszystkie nasze dokumenty instalacyjne znajdują się na naszej stronie internetowej. Wejdź na ftecu.com, a następnie zaloguj się do konta klienta. Po zalogowaniu wybierz Centrum dokumentów, a następnie znajdź swój dokument. Przed uzyskaniem dokumentu upewnij się, że zarejestrowałeś łącze danych USB. Twoje szpilki wyglądają na właściwych pozycjach z tego, co mogę powiedzieć. Spójrz na drugą stronę złącza ECU i sprawdź, czy wszystkie styki w wiązce bocznej roweru są całkowicie włożone do złącza, tak jak wyglądają styki OEM. Dzięki, Jason A.
Dziękujemy za problem z szybką odpowiedzią został rozwiązany pin musiał zostać wciśnięty dalej.