הוספת ה- Bip Auto ל- R1s
josh@ftecu.com
in R1
להלן הערה מהירה ביחס לשימוש / הוספה של היפוך אוטומטי ל- R1s. אם אתה מוסיף רישום אוטומטי לאופניים שכבר מהבהב, עליך להשתמש בקובץ חדש לחלוטין. כדי להיות ברור, פירוש הדבר שאם נשמר קובץ במחשב שלך אם קראת את ה- ecu שלך, אינך יכול להשתמש בזה. אתה צריך לגשת למנהל הקבצים ולבחור את הקובץ הנכון עבור ecu שלך. אם יש לך קובץ מותאם אישית עם מפות דלק שבהם אתה רוצה להשתמש, יהיה עליך להעתיק את הקובץ מהקובץ הישן שלך ולקובץ החדש. הקפד להפעיל את המיפלט האוטומטי לפני שתבהב את הקובץ החדש. אם תשכח להפעיל את ה- Blip auto לפני שתבהב, תצטרך להתחיל שוב עם קובץ חדש אחר.
הערות
יש לי R1 R1 לשנת 2019 וזה הגיע עם הפיצ'ר אוטומטית / משמרת מהירה. לאחר מהבהב ל- ECU שלי, נוריות ה- QS לא עובדות על המקף. אם בכלל יש לתקן את זה?
הי, נכון לעכשיו אין שום תיקון לזה. תודה, ג'ייסון א.
התכוונתי לשאול גם כאשר אנו משביתים את "אזהרת מערכת", האם זה מבטל גם מחווני אזהרה כמו SCS או TCS?
היי, זה לא משהו שעובדים עליו כרגע. 1: שסתום EXUP מוגדר תמיד להיות פתוח במקרה שהוא נכשל באופניים שאינך רוצה שהוא תקוע סגור. כשאתה מתניע את האופניים הוא עובר רצף בדיקות כדי למצוא את הגבולות שלו. השבתתו תמנע מהקוד לצוץ לאחר שתנתק אותו. 2: ה- AIS מושבת על ידי השבתת קוד P1400. זה שונה משסתום צריכת האוויר. 3: כבל ה- USB עם 6 הפינים שלך יעבוד אבל אתה צריך צד אופניים או רתמת ספסל אחרת עבור MT09. תזדקק גם לרישיון נוסף אם ברצונך להבהב ECU נוסף. 4: אנחנו לא מוגדרים לעשות שום סוג של הכשרה בתשלום כרגע למרבה הצער. תודה, ג'ייסון א.
@ jos h, האם הליך זה חל גם על R1M 2015 שיש לי אותו מותקן אך פועל רק בין 6-5. 5-4, 4-3 תודה לך, מייקל