Tukifoorumi

2012 R6 - O2 vammaiset heittävät koodin 43, 50 13S-8591A-H0 (Yhdysvallat)

bebobberampbebobberamp Viestejä: 5Verified User
sisään R6

Hei kaverit, sinulla on ongelma O2-anturin poistamisessa käytöstä 2012 R6. o2 poistettu käytöstä ja kytketty pois - heittää koodin 43 o2 pois käytöstä ja kytkettynä - heittää koodin 43 o2 päälle ja pois päältä - heittää koodin 43 o2 käyttöön ja kytketty - Ei koodeja, jotka käyttävät diagnoosikoodia (09) liittyvälle koodille paljastavat, että kun se heittää koodia 43, ECU ei tunnista polttoainepumpulle johdettua jännitettä (mutta polttoainepumpun liittimen yleismittari lukee vakiona 12v, normaali toiminta). O2-anturin ollessa aktivoituna (ei koodia), diagnoosikoodi 09 lukee normaalisti 12v: n kohdalla. Löysin ketjun joku, jolla oli sama ongelma, mutta ei johtopäätöstä. Pitäisikö minun lopettaa O2-anturiliitin jollain tavalla? Onko ECU paistettu? Hämmentyy miksi, koska kytkentäkaavio ei osoita minkäänlaista assosiaatiota (paitsi jaetun virta kytkimestä?) Polttoainepumpun / pumpun releen ja O2-anturin välillä.

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, noilla pyöräillä on ongelma. Jätä O2-asetukseksi PÄÄLLE ja tyhjennä vikakoodi viivaan. Sen jälkeen edes pyöräilemällä ilman O2: ta, sinulla ei ole ongelmaa niin kauan kuin vaihtoehtona on asetettu PÄÄLLÄ. Kiitos, Jason A.

  • bebobberampbebobberamp Viestejä: 5Verified User

    Loistava, en ole varma miksi en ajatellut kokeilla sitä. Ei koodia, o2 on vedetty, hellova on paljon sujuvampaa ja näyttää pysyvän poissa silmukasta. Kiitos ajastasi! Bob

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, kiitos, että voin auttaa! Kippis! Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.