Nie znaleziono zarejestrowanego ECU
bebobberamp
Nieudana pierwsza próba zapisu (utrata Internetu na ułamek sekundy). Teraz oprogramowanie nie może znaleźć zarejestrowanej licencji. Proszę pomóż.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Licencja dotyczy rcbath84@gmail.com
Licencja była w stanie próby (zawieszona), więc została zresetowana.
Wszystko dobrze teraz, dziękuję za super szybką odpowiedź / reset!
👍️
Podobnie, nie możesz pisać ze stanu (próby). Proszę pomóż.
Cześć, widzę, że masz problem z licencją i zresetowałem ją dla Ciebie. Dzięki, Jason A.
Udało się. Dziękuję Ci!
Mając podobny problem, z wyjątkiem tego, że wszystko działało dobrze w moim poprzednim flashu, ale teraz mówiło o nieważnej lisence.
Cześć, Twoja licencja jest nadal potwierdzona. Jeśli nadal próbujesz flashować ten sam ECU, najprawdopodobniej masz problem z połączeniem sprzętowym lub nie wykonujesz poprawnie poleceń podczas flashowania. Dzięki, Jason A.
Cześć, Mam ten sam problem. Wszystko działało dobrze w moim poprzednim flashu, ale teraz mówiło o nieprawidłowej lisence.
Tony, Twój problem z flashowaniem został poprawiony, tak? Rozmawialiśmy przez telefon.
Ten sam problem ECU nie został znaleziony za każdym razem, gdy próbuję pisać. Status "flash init" proszę o pomoc To już działało. E-mail konta: blkvice@gmail.com
Cześć, Twoja licencja została zresetowana, spróbuj ponownie flashować teraz. Dzięki, Jason A.
Witam ten sam problem, czy mogę zresetować moje licencje Ty cwgsxr@gmail.com
Cześć, nie widzę nic złego w twoich licencjach, czy nadal masz problemy z ich flashowaniem? Dzięki, Jason A.
Cześć, również zostałem zablokowany. Czy możesz go zresetować?
Witam ponownie otrzymałem „flash init” i nie znaleziono zarejestrowanego ecu. Nie wiem, co robię źle, wcześniej działało dobrze. Czy powinienem sflashować ecu z nieograniczoną mapą bez włączania najpierw automatycznego przełączania i aktywacji? Czy mógłbyś zresetować moją licencję? Dzięki
Cześć, nie widzę żadnych problemów z twoją licencją, z czym masz problem? Dzięki, Jason A.
Cześć, ponownie zresetowałem twoją licencję. Zrób mi przysługę i sflashuj bez tych włączonych, a jeśli to przejdzie, włączaj pojedynczo i ponownie flashuj. W ten sposób mogliśmy lepiej wykluczyć, co może być przyczyną problemu. Dzięki, Jason A.
Czy mogę prosić o zresetowanie mojej licencji również dla travisgilbert@mac.com, dla mojego 2020 R6.
Zrobiłem zgodnie z instrukcją zatrzymał się na 10% przy pierwszej próbie, a następnie za drugim razem do 100%, ale nadal mówi, że nie znaleziono ECU. Czy powinienem najpierw spróbować flashować, używając mapy akcji? btw pisanie do ecu zakończy się do 100%, a następnie zweryfikuje i tam powie, że nie znaleziono ecu. Zauważyłem, że nawet jeśli mówi o błędzie zapisu bez ecu, faktycznie sflashował ecu od czasu zmiany aktywacji temperatury wentylatora. Spróbuję również flashować na laptopie z systemem Windows, używając virtualboksa do flashowania na Macu i od aktualizacji osx problem się zaczął.
Miałem również ten problem, skończyłem na 100%,, a następnie kiedy zweryfikować i podał błąd. Próbowałem napisać go ponownie, ale teraz prosi mnie o zakup nowej licencji. Zastanawiam się, czy ecu było poprawnie sflashowane, skoro cały dzień szło, żeby hnaDHeYFAuy, czy powinno działać, prawda? (również na Macu z wirtualnymi oknami, ale nie aktualizowałem osx)
możesz spróbować.
Cześć wszystkim ... Widziałem ten wątek razem z innym. Mój ECU mówi, że nie znaleziono i teraz mój rower się nie uruchamia. Możecie mnie rozejrzeć? Konto: mccoyracing383@gmail.com Na marginesie: wcześniej QS nie działał :(
w końcu udało mi się połączyć przewodowo laptop z routerem, więc to chyba problem był przyczyną Wi-Fi. Jedynym problemem było to, że musiałem zdobyć 30-stopowy kabel, aby móc podłączyć laptop.lol
Tak ja też, używa paralels pulpit z maszyną W10 na moim iMac. Mój router ma zaporę sieciową, ale żaden inny program nie ma z nią problemów.
Myślę, że odebrano mi prawo jazdy. Czy można go zresetować? Podczas próby flashowania otrzymuję komunikat o braku zarejestrowanego ecu.
Cześć Czy używasz bocznej uprzęży rowerowej? System licencji jest teraz przywracany. Kiedy mówi, że nie ma zarejestrowanego ECU lub nie znaleziono ECU, oznacza to problem sprzętowy i powinniśmy przetestować wiązki przewodów. Również jeśli otrzymasz ten komunikat, dobrym pomysłem jest ponowne uruchomienie oprogramowania. Mikrofon