רשיון הפעלת מצמצם אוטומטי בליפרה ימאהה של ימאהה
tallerlz520@yahoo.com.ar
in R1
הי, רישיון הפעלה נשלח במייל?
הערות
לא, אתה צריך להזמין אותו דרך חשבונך באתר שלנו ואז הוא מוחל על חשבונך.
בתשלום, אני צריך קוד מכה אוטומטי
אני צריך להפעיל את ה- autobliper
תכונת ההיפוך האוטומטי נוספה לחשבונך. לתשומת לבך, יוקצה לרישיון הראשון בו אתה מפעיל את תכונת הקובץ כאשר היא מהבהבת. תראה קופץ אזהרה המצהיר כי התכונה דורשת הרשאה מיוחדת, אך זוהי הודעה רגילה בכל פעם שמאפיין ההיפוך האוטומטי מופעל בקובץ.
מחלף מהיר כן. מחסום מהיר אוטומטי לא עובד קוד שגיאה P1400
החוט האדום / חום מנותק?
קוד שגיאה זה מיועד ל- AIS שלך. אם יש לך מערכת פליטה מלאה וניתקת את ה- AIS, עליך לעבור למנהל קוד האבחון ולבטל את סימון התיבה המשויכת לקוד השגיאה. וודא כי מחבר הרתמה אוטומטית להיפקה אשר החוט הנוסף פועל למחבר ה- ECU (זהו מחבר ההיפוך האוטומטי) נמצא במצב שמופעל כאשר אתה משמרת למטה. אם הצמדת ההילוכים שלך דוחפת את החיישן כשאתה מורד למטה, וודא שהמחבר מחובר למוליך תיל החיישן לדחיפה. כמו כן, אתה יכול לבדוק את פונקציית החיישן שלך לאחר בדיקת הווידאו הזו: https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo
אין קוד BLIPER P062F
אנא עבור אל מנהל קוד האבחון בקובץ שלך ובטל את סימון התיבה המשויכת לקוד שגיאה זה. בדקת את המחברים ואת החיישן?
bliper does not work קודי חיישן בסדר quickshifter בסדר
מה היו הקריאות שקיבלת מהמולטיסטר לחיישן?
האם הפעלת את הפונקציה Blip Auto בקובץ והבזק אותה ל- ECU?
מה עם מחברי החיישן, האם בדקת שהמחבר אוטומטית-מהפך מהרתמה מוביל למחבר הנכון מהחיישן?
לא ניתן לכתוב "סטטוס: נכשל: תמונת ECU לא חוקית" ???
אני לפני 9 שעות עם הבעיה הזו
זה אומר שאתה מנסה לכתוב בקובץ הלא נכון. מה מספר החלק של ה- ECU שלך? ואיזה קובץ אתה משתמש?
קובץ BX4-8591A-00 ecu: idem הצלחתי לכתוב אבל הצליפה לא עובדת הנה הזמן המזרחי, מחר אני עוקב אחריך
אנו זקוקים למספר החלק של ה- ECU בבקשה. יתכן ששינית גם משהו בקובץ שלא עובד עם השינויים שנעשו לאופנוע.
רתמה R1 2015/2016 לעומת רתמה R1 2017 האם התרשים זהה? האם זה שונה רק מסוף ה- ecu?
BX4-8591A-00 112600-5051 TBDFZ A
הי, הרתמה לסיגום האוטומטי עבור 15-16 R1 שונה מה- 17 R1. איזו רתמה אוטומטית יש לך? תודה, ג'ייסון א.
האופניים שלי היו 2015 עכשיו זה 2017 אני משתמש בכבל 2015 חסר במתח על סיכה 12 ecu זו הבעיה
אני צריך לשנות את הכבל
כבל 2017 מוצע למכירה?
אלה הפרטים שאנו צריכים לדעת כבר מההתחלה. זה עוזר להימנע מבזבוז זמן לשאול שאלות בניסיון לצמצם אזורים בעייתיים. כן, הרתמה אוטומטית להחלפה עבור R1 R1 לשנת 2017 זמינה. עבור לדף R1 2015-2017, וכשאתה לוחץ על דף ערכת ההיפוך האוטומטי, התפריט הנפתח מציג ערכה ל R1 R1 לשנת 2017 עם רתמת המניות.
הרנס לבדו אינו זמין לא הייתה כוונתי לסבך עליכם למכור את הרתמה בנפרד תודה וסליחה pd: איבדתי $ 200
אנו יכולים ליצור חשבונית לרכישת רתמה אוטומטית להפרדה בנפרד אם יש לך איתנו חשבון.
כן, יש לי חשבון
איך אני קונה את הרתמה?
אנו ניצור חשבונית ואז תקבל דוא"ל עם קישור כך שתוכל לשלם עבורו דרך חשבונך באתר ftecu.com. זה יישלח בקרוב.