Problemy z flashowaniem Rosomaka
Obecnie nie ma możliwości flashowania ECU BK8-00. Mogę czytać z ECU, ale podczas próby flashowania ECU pojawia się komunikat o błędzie „Błąd: Lokalizowanie modułu PR ...”. Od jakiegoś czasu działam na pliku BG4-00, ale górnego ogranicznika prędkości nie można wyłączyć, a mapy zapłonu nie działają.
BE514
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, Czy podczas flashowania ECU B8K plikiem B8K pojawia się ten błąd podczas flashowania zasobów i nieograniczonych obrazów? Tabele zapłonu różnią się w BK8 w różny sposób, dlatego ta funkcja nie działa. Funkcja ogranicznika prędkości maksymalnej obecnie nie działa, ale zostanie naprawiona, gdy znajdziemy tu samochód. Dzięki, Jason A.
Utknąłem przy uruchamianiu pliku BG4-00 od około ostatniego roku. Wielokrotnie dzwoniłem do pomocy technicznej, a on zalecił wypróbowanie flashowania pliku BG4-00, aby sprawdzić, czy to zadziała. Problem polega na tym, że nie mogę sflashować zapasowego lub nieograniczonego pliku BK8-00 z powrotem do ECU. Głównym celem tego zakupu było wyłączenie ogranicznika maksymalnej prędkości, aby później dowiedzieć się, że nie działa, a rok później nie nastąpił żaden postęp?
BE514
Cześć, proszę napisz do mnie: jason@ftecu.com ze zrzutem ekranu z komunikatem o błędzie podczas próby flashowania pliku X2 do twojego ECU X2. Dzięki, Jason A.