Po flashowaniu z nowym oprogramowaniem ftecu qs / autoblip przestało działać
jamesmatthew2011@gmail.com
Po tym, jak zaktualizowałem FTECU do najnowszego oprogramowania i zaktualizowałem ECU (jedyną zmianą, którą wprowadziłem, było dławienie drutem w trybach A / B / C. Moja szybka zmiana biegów i autoblipper przestały działać. Ktoś inny tak się dzieje? 2018 GSX-R 1000 q / s autoblip zakupiony od ftecu.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Sprawdzamy to.
Używasz pliku zastrzeżonego. Czy na pewno włączyłeś swoje funkcje R w pliku, kiedy go sflashowałeś?
Tak R Funkcje są włączone. Ponownie flashuję, ale są one włączone i jestem w stanie ustawić QS w konsoli.
Ponownie flashowany ze starym, nieograniczonym plikiem, którego po raz pierwszy użyłem w zeszłym roku i teraz działa. Wymieniłem również czujnik TO, więc nie jestem pewien, który z nich był problemem, ale działa. Dzięki
Cieszę się, że udało ci się go uruchomić. Problem z plikami zastrzeżonymi innych firm polega na tym, że niewiele możemy zrobić w zakresie rozwiązywania problemów, ponieważ są one zablokowane, a często rzeczywisty numer pliku jest usuwany, ponieważ ktoś zmienia nazwę pliku.
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jak wybrałem plik zastrzeżony dla strony trzeciej, zawsze wybrałem twoje pliki bez ograniczeń jako linię bazową i wprowadziłem tam zmiany ... w każdym razie dziękuję, że to zobaczyłeś i podałeś mi informacje o aktualizacji.