Xsr-900 Szelki do parkowania po stronie roweru
josh@ftecu.com
w XSR 900
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, więc mam 16 fz09, wszystko było do niedawna i nic się nie zmieniło przez jakiś czas. Niedawno zrobiłem „monitor na żywo” zapisujący plik i zapisałem go w ECU. Pomyślałem, że to pomoże poprawić dokładność automatycznego dostrajania. Następnie, jadąc do pracy, zauważyłem rodzaj fali, która nie była gwałtownym skokiem, ale zauważalna podczas trzymania stałej przepustnicy przy niskich i wysokich prędkościach. Próbowałem więc ponownie flashować z oryginalnym nieograniczonym plikiem fz09 i nadal robi to samo. Również bezczynność wydaje się trochę niestabilna. Dziękujemy za pomoc
Podaj nam więcej szczegółów na temat procedury zapisywania przycięć monitora na żywo i zapisywania / zapisywania tego pliku w ECU.
Próbowałem zaktualizować niektóre ustawienia i napisać ECU, ale wciąż pojawia się komunikat o błędzie: „Nie znaleziono zarejestrowanego ECU…” Czy jest coś, co powinienem robić inaczej?
Po kilku kolejnych próbach kalkulator jest teraz rozpoznawany, ale za minutę lub dwie do sekwencji zapisu pojawia się komunikat: „Status: Niepowodzenie: Analiza zmiennych ...”
Cześć. Widzę, że wczoraj pomyślnie sflashowałeś ECU. Czy możesz już iść? Dzięki, Jason A.