Dynojet QS כבר לא עובד לאחר הפלאש ב- R1 R1 לשנת 2013
greener.jay@gmail.com
in R1
שלום לכולם יש לי ימאהה R1 לשנת 2013 עם מעביר מהיר של דינוג'ט מוגדר להגדרת GP. לאחר הבזקת ה- ECU, המחוון המהיר כבר לא עובד. זה לא נושא מכני / חשמל מכיוון שבאמת ממש בדקתי את כל הדברים בהצלחה על המסלול, ביצעתי את הבזק, ויצאתי החוצה תוך 10 דקות. למישהו יש רעיונות? תודה ג'ייסון
הערות
האם הפעלת את מודול ה- QS בקובץ ההבזק?
עשיתי כן.
במה מוגדר סוג החיישן?
אולי נסה להמציץ מחדש את הקובץ.
יש לי את סוג החיישן כ- NO. ניסיתי להתיז מחדש כמה פעמים באותה תוצאה.
איך אתה קשור לרתמה? האם יש לך רתמות QS שלנו?
יש לי פשוט חוט שהולך ישירות ל- ECU והקצה השני הולך למסוף השלילי של הסוללה. כאשר החיישן סגור, הוא מייצב את הסיכה על ECU. אין רתמת QS.
לאיזה סיכה אתה מחובר? האם אתה יכול לפרסם תמונות איפה זה מחובר? רתמת QS תעשה דרך ארוכה לפינוי כל זה.
אני אפרסם תמונה כשאחזור הביתה הלילה. תודה על עזרתך בזה.
האם ה- DJ QS עבד אי פעם עם תוכנת FTECU? או שהוא הפסיק לעבוד ברגע שהבהבת?
כמו כן, מדובר ב- Quickhifter של דינוג'ט ולא ב- FT.
כן, אבל האם זה עבד פעם עם הפלאש שלנו וההגדרה הזו שיש לך?
פשוט הבזקתי את זה עם הרתמה והתוכנה שלך בפעם הראשונה בסוף השבוע במסלול. קניתי את האופניים ככה וזה היה מהודק עם משהו אחר. ה- QS אמנם עבד לפני יום שבת.
אז רכשת את האופניים עם הרתמה והתוכנה של FTECU? וזה כבר הבזיק באחד מהתיקים שלנו?
רכשתי את האופניים באמצעות ECU מהבהבת ומעבר המהיר של Dynojet כבר מותקן ופועל. לאחרונה רכשתי את הרתמה והתוכנה של FTECU והבהבתי את האופניים בפעם הראשונה עם תמונה חדשה בסוף השבוע. זה הרגע בו מריצת הרבעונים הפסיקה לעבוד. אני לא חושב שזה במקור הבזיק באחד הקבצים שלך מכיוון שלא הייתי מסוגל לקרוא את ה- ECU. פרסמתי על כך בפורום זה ואמרו לי שאם התוכנה לא יכולה לקרוא את זה, זה בגלל שהיא הבזיקה תוכנה אחרת. רק הסתכלתי על האופניים. מתברר שה- Quickshifter שלי מתחבר לסיכה 27 של ה- ECU שלי (אותו סיכה כמו התיל הכתום שלך לרתמה). התקשרתי ל- FT כשהתקנתי אותו והם אמרו לפצל את החוטים זה לזה ולהכניס אותם לפין 27. עשיתי זאת והצלחתי להשתמש ב- QS ולתכנת את האופניים. צירפתי תמונות הפעם.
הסיבה ש- QS שלך לא עובד היא בגלל שהגדרת אותו עם מחשב של Dynojet, או לפחות זה הרושם שהאדם שדיברת איתו כאן חשב כשתיארת את מה שהיה לך והיה צריך. התוכנה שלנו משתמשת בסיכות שונות מכיוון שהיא מבוססת על ECU, לכן תזדקק לרתמת QS הנכונה כדי לעבוד עם התוכנה שלנו. האם יש לך מחברים בחיווט ה- DJ QS שלך, או שהם נותקו?
הם מנותקים. זה ממש 2 חוטים. האחת עוברת לסיכה 27, השנייה לקרקע.
יש לי מודול דלק bazzaz ולא מחשב אם זה משנה את ההבדל.
האם יש לך ניסיון בפשטת חוט מד דק ולחיצה של סיכות קטנות מאוד? אנו יכולים לשלוח לך רתמת QS ישנה יותר עם המחבר היחיד, אך תצטרך להתקין את הסיכות כך שיתאימו למחבר בצד החיישן.
כן אני בהחלט יכול לעשות את זה. או שאתה יכול פשוט להגיד לי באיזה סיכה להשתמש אם סיכה מס '27 היא כבר לא זה.