cześć Jestem nowy w społeczności
jluisleonlopez@hotmail.com
w ZX 636
I botuję ft ecu, a na stronie internetowej powiedziałem, że mam licencję za darmo i muszę zarejestrować kod aktywacyjny, ale do mojego pudełka nie przyszedł żaden kod aktywacyjny. jak to możliwe jakieś ciało się o tym troszczy? dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Brak kodu aktywacyjnego dla licencji flash. Kiedy mówisz, że kupiłeś „ft ecu”, co dokładnie kupiłeś?
Dziękuję za odpowiedź. Kupiłem licencję w zeszły czwartek, ale nie wiem, jaka jest procedura, ile czasu zajmuje dotarcie? Co wysyłają? W stanie zamówienia jest to napisane z rzędu. dzięki Kent. pozdrowienia
Czy masz jeden z naszych zestawów flash ECU? Nie masz zarejestrowanego kabla USB Data Link w naszym systemie, więc nie możemy przypisać zakupionego 3 pakietu licencji flash.
Jeśli mam zestaw flash ecu, ale w pudełku jest tylko jedna karta instrukcji, a także kable, ale nie ma numeru do zarejestrowania. Jeśli mam kabel USB do transmisji danych. i uprząż do podłączenia w CDI. Mam nadzieję, że możesz mi pomóc. dziękuję
Musisz założyć u nas konto na stronie ftecu.com, a następnie podłączyć kabel USB Data Link do komputera, aby połączyć go z kontem. Następnie możemy przypisać zakupione licencje do twojego konta.
Mam już konto z tobą, już włożyłem kabel, ale nie wiem, jak połączyć kabel z kontem. Podłączyłem go i w kodzie aktywacyjnym podałem numer kabla USB. Nie wiem czy to w porządku?
Czy pobrałeś oprogramowanie Tuning Suite? Jeśli tak, otwórz pakiet Tuning Suite i przejdź do Urządzenie> Napisz, a zapyta Cię, czy chcesz połączyć łącze danych USB ze swoim kontem.
Nie wymaga kodu aktywacyjnego.
jeśli już go pobiorę i spróbuję przejść do urządzenia i otrzymam niezarejestrowany błąd urządzenia, ale nie pozwoli mi to pisać do Vicular
To nie jest błąd, pyta cię, czy chcesz połączyć go ze swoim kontem. Musisz podłączyć kabel USB Data Link do swojego konta, zanim będziesz mógł cokolwiek zapisać w dowolnym ECU.
Przejdź do Użytkownik> Aktualizuj adres e-mail Wprowadź adres e-mail konta.
gotowy, już to zrobiłem, ale wciąż jest tak samo
Czy możesz zmienić język na angielski i spróbować ponownie? To wszystko, co pokazujesz, nie powinno się dziać.
ok, powiem ci co robi
Zacznij od początku.
Odinstalowuję oprogramowanie i instaluję ponownie, może to pomaga. daj znać kiedy skończysz
kończę, ale jest tak samo. taki sam problem
Proszę przejść przez proces i powiedzieć nam, co robicie od samego początku.
Również zdjęcie komunikatów o błędach
tylko ten sam problem
Czy po przejściu do opcji Użytkownik> Aktualizuj adres e-mail możesz opublikować zdjęcie komunikatu o błędzie? Czy może powraca do tej strony?
Zrobiłem to wygląda dobrze
Nie przepraszam W pakiecie Tuning Suite, obok zakładki Device, widzisz User. Kliknij to, a następnie Aktualizuj adres e-mail. Wprowadź swoje dane logowania.
Ja to zrobiłem. i jest taki sam problem
Czy klikasz „Zaloguj się” po wprowadzeniu danych logowania w oknie Aktualizuj e-mail? Do not click "Register".
w końcu to zrobiłem.! kiedy wyślesz mi moją licencję?
Twój pakiet licencyjny został dodany do twojego konta, oprócz tego dołączonego do zestawu.
Dziękuję bardzo!!
👍️