Zx6-r 2007 Qs Module
motowatio@motowatio.com
w ZX 6
Cześć. Mam problem z modułem Qs kawa Zx6R 07, 21175-0109. Moduł jest włączony, ale nie działa z typem 4. Czy mógłbyś sprawdzić, na czym polega problem? Dziękuję Victor
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Podaj nam więcej szczegółów na temat tego, jak doszedłeś do tego problemu. Nie pojawiły się żadne komunikaty o błędach, gdy plik został włączony z włączonym modułem do ECU? Sprawdziłeś czujnik? https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo
Cześć. Nie, proces pisania kończy się pomyślnie. Opcja qs jest włączona. Próbowałem nawet przekazać GND bezpośrednio przez qs typu 4, ale to nie działa. Proszę o problem w pliku. Dziękuję Ci
Czy sprawdziłeś czujnik za pomocą wcześniejszego łącza wideo?
tak, to nie działa.
Skąd kupiłeś zestaw? I kiedy?
Numer zamówienia: 5481
Z kogo (w jakim sklepie) kupiłeś zestaw? A kiedy go kupiłeś?
Bezpośrednio od ciebie. 8 czerwca 2016 11:49
Więc używasz go od tego czasu, a teraz nie działa? A może właśnie teraz go zainstalowałeś?
Zainstalowany teraz Ecu nie miał QS, ponieważ nie był jeszcze dostępny w oprogramowaniu. Kent, nie chcę być impertynencki, ale czy sprawdziłeś, czy moduł działa? Mówię to, ponieważ klient czeka na odpowiedź i wymieniam opinie na tematy komercyjne na forum
Moduł QS jest z plikiem Kawasaki ZX-6R 2007 od 2010 roku. I tak, jest w pełni funkcjonalny od samego początku.
Problem jest z twoim czujnikiem, jeśli wyniki testu to pokazały.
Kent, motywowani komentarzami, zmieniliśmy czujnik, ale nadal nie działa. Aby go odrzucić, poprzez sam typ 4, jeśli podasz gnd do linii L złącza diagnostycznego, to również nie zadziała. Sprawdziliśmy również ciągłość drutu od złącza diagnostycznego do kalkulatora i jest w porządku. Po raz pierwszy zobaczyłem, że moduł QS w soft był rok 2017. Nie rozumiem jednak, że potwierdzasz, że masz klientów z tym modułem działającym idealnie. Próbowałem też flashować z plikiem (genetycznym), ale nie mogę go uruchomić. Motocykl uruchamia się i działa, ale nie przecina qs. Z mojej strony nie mogę zrobić więcej. Thks
Jakiego czujnika QS używasz? Czy możesz opublikować zdjęcie?
Cześć. Pozycja 400 Cordona
Witaj, chcę sflashować kalkulator z tego samego modelu 21175-0109 z włączoną opcją qs, ale widzę, że typ QS typ 13 to 6-pinowa wtyczka diagnostyczna, a rower ma 4-pinową wtyczkę diagnostyczną. mój klient mówi, że w ubiegłym roku miałeś taki sam problem jak wcześniej. Zmodyfikował ecu za pomocą ftecu w 01/2019 i włączył qs, ale nigdy qs nie działa (inny tuner) nawet przy zwarciu na kablach qs. Czy przetestowałeś go w tego typu kalkulatorze 0109? Dzięki