מודול Qs Zx6-r 2007
motowatio@motowatio.com
in ZX 6
היי. יש לי בעיה עם מודול ה- Qs Kawa Zx6R 07, 21175-0109. המודול מופעל, אך אינו עובד בסוג 4. האם תוכל לאמת מה הבעיה? תודה ויקטור
הערות
אנא ספק לנו פירוט רב יותר כיצד הגעת לנושא זה. לא היו לך הודעות שגיאה כאשר הבזקת את הקובץ עם המודול המופעל ל- ECU שלך? בדקת את החיישן? https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo
היי. לא, תהליך הכתיבה מסתיים בהצלחה. אפשרות qs מופעלת. ניסיתי אפילו לתת gnd ישירות דרך qs מסוג 4, אבל זה לא עובד. אני מבקש שיש בעיה בקובץ. תודה
בדקת את החיישן באמצעות קישור הווידיאו שקודם לכן?
כן, זה לא עובד.
מאיפה רכשת את הערכה? ומתי?
מס 'הזמנה: 5481
ממי (מאיזו חנות) רכשתם את הערכה? ומתי רכשת אותו?
ישירות ממך. 8 ביוני, 2016 11:49 בבוקר
אז השתמשת בו מאז אותה תקופה, ועכשיו זה לא עובד? או שרק התקנת אותו עכשיו?
הותקן כעת ה- ecu היה ללא QS מכיוון שהוא עדיין לא היה זמין בתוכנה. קנט, אני לא רוצה להיות חצוף, אבל האם בדקת אם המודול עובד? אני אומר את זה כי הלקוח מחכה לתשובה ואני מחליף דעות בנושאים מסחריים בפורום
מודול QS נמצא בקובץ Kawasaki ZX-6R משנת 2010 בערך. וכן, זה פונקציונלי לחלוטין מהסוף שלנו.
הבעיה היא עם החיישן שלך אם תוצאות הבדיקה הראו זאת.
קנט, מונע מההערות שינינו את החיישן אך עדיין לא עובד. כדי למחוק אותו, דרך סוג 4 עצמו, אם אתה נותן gnd לקו ה- L של מחבר האבחון, הוא גם לא עובד. בדקנו גם את רציפות החוט מהמחבר האבחוני לסביבה, וזה בסדר. הפעם הראשונה שראיתי אפשרות של מודול QS ברך הייתה שנת 2017. מה שאני לא יכול להבין זה שאתה מאשר שיש לך לקוחות שהמודול הזה עובד בצורה מושלמת. ניסיתי גם להבהב עם הקובץ (הגנטי), אבל אני לא יכול לגרום לו לעבוד. האופנוע מתחיל ועובד, אך לא חותך את ה- Qs. מצידי, לא אוכל לעשות יותר. טקסס
באיזה חיישן QS אתה משתמש? אתה יכול לפרסם תמונה שלה בבקשה?
היי. פריט 400 קורדונה
שלום, אני רוצה להבהב ecu מאותו דגם 21175-0109 עם אפשרות qs מופעלת, אבל אני רואה שסוג QS סוג 13 הוא תקע אבחון 6pin ולאופניים יש תקע אבחון 4 פינים. הלקוח שלי אומר שהשנה שעברה הייתה אותה בעיה כמו שכתבת בעבר. הוא הפיץ מחדש את ה- ecu עם ftecu ב- 01/2019 ואיפשר qs אך מעולם qs לא עובד (מקלט אחר) אפילו עם קצר חשמלי בכבלים qs. האם לבדוק את זה בסוג זה של ecu 0109? תודה