Sterownik silnika Ninja 500 z 2024 r. nie jest zgodny z instrukcją
kawasaki.rocki@gmail.com
Zadzwoniłem więc w piątek, aby uzyskać wyjaśnienia dotyczące instrukcji. Facet, który mi pomagał przez telefon, powiedział, że jest tam dopiero tydzień i nie otrzymałem absolutnie żadnej pomocy w tej sytuacji, a zamiast tego otrzymałem bardzo słabą i bardzo niegrzeczną odpowiedź od kogoś w tle, „Po prostu przygotuj cholerną instrukcję”. 🤔💀🤬 Tak, przeczytałem instrukcję i ta instrukcja jest śmieciem, biorąc pod uwagę, że ma być zastrzeżonym przewodnikiem „podłącz i graj” dla każdego motocykla. Kiedy kolory przewodów się nie zgadzają, nie jest to przewodnik 1-1. Obsługa klienta jest okropna i powinna się wstydzić. Jestem o jeden zły komentarz od odesłania tego urządzenia i zgłoszenia firmy za sprzedaż fałszywych urządzeń. Więc zanim firma będzie chciała znowu tak działać przez telefon lub na forum, wiedz, że to leży na stole. Teraz, czy mam podłączyć brązową wtyczkę z czarnym paskiem do czarnego przewodu na wiązce i umieścić męski czarny przewód tam, gdzie był brązowy? Pomarańczowy przewód miał iść tam, gdzie była zaślepka, ale jest tam już pomarańczowy przewód. Czy mam podłączyć dwa pomarańczowe przewody (męski/żeński) i włożyć drugi męski w miejsce pomarańczowego? Powiedziano mi przez telefon, żebym je połączył. To nie ma sensu. Powiedział, że czyta, żeby lepiej zrozumieć, poprosił o numer, żeby oddzwonić i NIGDY nie oddzwonił.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński