פורום תמיכה

שינוי קנה מידה של ערכי מפה

braaap1379@gmail.combraaap1379@gmail.com הודעות: 1Verified User

היי, אני חדש בשימוש ב-FTECU, עשיתי הרבה עם מנועי Maxxecu עצמאיים בעבר, אז אני לא ממש חדש בתחום הכוונון. כמו כן, זו הפעם הראשונה שאני מתמודד עם הצורך לפענח כיצד דברים מסוימים מתויגים או מוגדרים ב-ECU מקורי, אז אולי יש לי כמה שאלות שנראות ברורות מאליהן או טיפשיות... רק נסו להיות סבלניים. השאלה העיקרית שלי כאן היא, האם אני מסוגל, דרך FTECU, לשנות את קנה המידה של ערכי מתח המפה כדי שאוכל להגביר את רמת הייחוס?? והאם מישהו יכול לכוון אותי לכיוון הנכון לעשות זאת אם יש דרך...? קצת מחוץ לנושא אבל יש לי כמה שאלות מהירות לגבי איך סוזוקי מתייגת דברים. 1 - מזרקים משניים... "תזמון מזרק" = רוחב פולס? "פרופורציה של מזרק" = איזון מזרק? (אני מניח שהמספרים המוצגים בטבלה הם באחוזים(?) לדוגמה, אם אני מסתכל על התא עבור x סל"ד ו-x סל"ד, המספר בתא הוא אחוז מהמספר בתא המתאים למזרק הראשי של אותו צילינדר? 2 טבלאות התקדמות הצתה - למה מתייחסות קבוצות 1, 2, 3? האם אני יכול גם להגדיר האטה מדרגה עבור ניטרוס או בוסט? אני יודע שזה הרבה שאלות על הרבה נושאים אבל כל מי שיש לו את הידע שמוכן לעזור לי יודה מאוד. תודה מראש... אה דרך אגב, זה K6 1K קדח ומהלך לא גלויים, הכל מזויף, הבלוק פינים, ראש מנוע מלוטש, גל זיזים רחוב/סטריפ, מצמד MTC, תיבת הילוכים אוטומטית אחת, מגדש-על AMR300 עם הילוך יתר, ערכת ניטרוס אחת כמצנן בוסט וערכה גדולה אחת בבקר פרוגרסיבי או שאני יכול לעבור תוך כדי תנועה ל-100% מלא על כפתור הפעלה אם אני מרגיש צורך לפוצץ אותו כדי לנצח... (סיימתי) (עשיתי את זה בעבר, ואם זה שווה את זה הייתי עושה את זה שוב) ... וכן, כל עוד אין שלג על הקרקע זה בעצם היומי שלי

היכנס או הירשם כדי להגיב.