עזרה בשליטה בהפעלה
Bikermike2024@gmail.com
in GSXR 1000
יש לי gsxr1000 2018. הבזקתי תמונה 32920-17K40 (cal) ללא הגבלה לאחר שניסיתי את רוב התמונות הבלתי מוגבלות שיש ל-ftecu. הקבצים האחרים שהבהבתי הביאו לכך שהאופניים לא יתניעו או שבקרת ההשקה לא תפעיל. חלק # ה-ecu של המפעל שלי הוא 17k82 (אנחנו). אני מבין שכל p# אירופאי לא יעבוד בגלל אימובילייזר אבל גם המבנה האמריקאי לא עובד. כל מה שעשיתי לאופניים הוא הסרת פליטה של פרפרים מחיקת חתול ומנקה אוויר ביצועים. הנה רשימה של בעיות שיש לי נורית מנוע מס' 1 נשארת דולקת עם קודי c44 ו-c70 מס' 2 לא יכול לכוונן את סל"ד ההשקה של ה-l/c שלי. אני משנה אותו ל-8,000 הוא עדיין מדליק ב-10,000 ההשקה #3 נשאר פעיל עד ה-3. הילוך מס' 4 העלייה לא מהנה בכלל למרות שבקרת המשיכה כבויה היא פועלת כאילו היא פועלת עד 3 קפיצה חזקה מ-10,000 סל"ד ל-14,500 סל"ד כשאני עוברת ל-4 זה חוזר לפעולות רגילות מס' 5 בכל סל"ד כשאני גיהקו את המצערת והעבירו הילוכים ובחזרה למצערת הרגילה, זה מציק אז אני מקבל את הרצף הבא. על מצערת/כיבוי מצערת/הילוך (ללא מצמד)/על מצערת/פליפ/אחורה הילוך רגיל ללא גיהוק מצערת יש אותה תוצאה מס' 6 כשאני מאט ועובר ממצערת 0% למצערת 1-2-3% זה מתחיל לגרגר או לגמגם בגלל של מילים טובות יותר לתאר את זה. אם אני מדליק על המצערת 5-10-15-50-100% זה פועל מצוין. ניסיתי להוסיף דלק ולהוציא דלק במקום שבו הטווח הזה נמצא במפות הדלק, אבל אני מקבל רק מצערת חזקה ורזה או איטי ועשיר ההגדרות שלי הן: אימובילייזר. השבת מיפוי בלתי מוגבל. אפשר פונקציות R. אפשר טמפרטורות. 195-205 דמפר. הפעל את פרפר הפליטה. השבת שסתום Pare. השבת את Evap. השבת מפתח. אפשר O2. השבת את גבולות ה-Rev קשה. קיצוץ דלק של 14,250 Desel. השבת אני הולך להעלות תמונות וסרטונים מישהו בבקשה עזרה שיניתי תקעים מצלמות שימר דחיסה השתנו מזרקים ched iat חיישן ניקה מצערת פרפרים בדק שקע דלק הוחלף משאבה דלק ועדיין זהה. השלב הבא כיסוי מלא קצת זרז וצלי מרשמלו חחח