Supportforum

ABS radera

hubietardif@mac.comhubietardif@mac.com Inlägg: 2Verified User
 Hej Forum. Jag har samma problem som "2015 R1 ABS DELETE ISSUE" hade, jag är verkligen inte intresserad av att spendera ytterligare $250.00 dollar för en plugg som varade i 3 månader. Jag har kontaktat säljteamet, pratat med någon i telefon, fått det här e-postmeddelandet från säljteamet för att rensa koden vilket jag gjorde @ min spårdag utan lösning (koden kom tillbaka) Jag har gjort problemet skyttedel i servicemanualen. Kan jag ta med mig kontakten till en butik för att få den testad lokalt?   Hej Tardif, För närvarande vill jag hänvisa dig till din servicemanual för att ta reda på hur du sätter din cykel i Diag-läge och tar bort koden från ditt instrumentbräda.    Hälsningar, säljteam Den 20/10/2024 19:01 skrev Hubert Tardif: Hej FT Ecu. 

 Har problem med min abs delete på min 2015 R1M. 

 Först var det nästan omöjligt att få bort enheten från abs-kontakten. Jag får kod 42 på instrumentbrädan. Jag har kollat bakhjulssensorn den fungerar bra. 
 Undrar du om det är möjligt att infoga abs delete på fel sätt? 

 Snälla hjälp. 

 Med vänliga hälsningar, 

Hubert Tardif 1Dbx9PnYcg4vJSGc47PnYcg4vJSGc47SJFQJPJQYQJQJQJQJQJQJQJQJQJQJQJQJQYQ SGc47sXQDPy -- FTECU Säljteam FTECU Inc. 3688 Research Way STE 5 Carson City, NV 89706 Telefon: E1MJLc7n2qWsXQSGcy47

Logga in eller registrera dig för att kommentera.