Odczyt i zapis w błędzie ECU
hartmann4.p@gmail.com
mam problem z oprogramowaniem (pakiet tuningowy FTECU) Nie chcę czytać i pisać w ECU: mam komunikat o błędzie (powiedziałem): „przeczytaj (napisz) błąd ecu ce ec licencja 7204ECCB jest zarejestrowana w następujący użytkownik „mój adres” skontaktuj się z właścicielem w celu przesłania prośby o transfer. ”ale loguję się do oprogramowania (pakiet tuningowy FTECU) !! jaki jest mój problem i jak się rozwiązuje? (staram się: -Upbtade email; - unistall i zainstalować oprogramowanie) !!
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
ECU mówi, że rozpoznaje licencję, ale nie ma pasującego hasła do uwierzytelnienia. Oznacza to, że ECU został napisany (ponownie przetworzony) za pomocą innego oprogramowania. Aby zregenerować ECU, musisz kupić kolejną licencję.
Dostaję ten sam problem, zobacz wątek poniżej ECU, który został po prostu raz wysłany za pomocą FTECU, podłączony do roweru, odłączony, aby wprowadzić dalsze zmiany, a teraz to. Wydaje się, że zaczęło się od pobrania wersji oprogramowania 2.5.4.24
Kent To mój rower osobisty, który chcę zmodyfikować. Ten rower błysnął bez problemu systemem FT Ecu na moim koncie hartmann4.p@gmail.com. Teraz chciałbym zrobić kilka modów i jest to niemożliwe. Jak możemy rozwiązać ten problem?
dziwny problem, hmmmm, pozwól mi spróbować mojego ecu.
Kliknij przycisk Tak w oknie wiadomości, gdzie pojawi się pytanie, czy chcesz zastąpić ECU. Następnie wyślij nam zrzut ekranu z dowolnego komunikatu o błędzie.
Wyślij zrzut ekranu pliku, który próbujesz flashować, oraz numer części ECU, do którego migasz. Masz wiele licencji, a oprogramowanie nie rozpozna ECU na podstawie pliku, który próbujesz flashować, nawet jeśli jest on własnością Ciebie.
brak rozwiązań?
jeśli chcesz napisać
Cześć, jeśli wybierzesz „Tak”, gdy otrzymasz wiadomość zastępującą, czy nadal miga ona do oryginalnej licencji? Dzięki, Jason A.
Cześć, ponieważ nowa wersja jest gorsza! Teraz nie widzi licencji! To normalne ? Dziękujemy za odpowiedzi Hartmann Racing Développement
„Status: Niepowodzenie: nieoczekiwany rx 0” zazwyczaj oznacza problem ze sprzętem. Sprawdź dokładnie swoją uprząż, aby upewnić się, że szpilki są fully inserted and seated w złączu. Ponadto uprząż typu 3 posiada specjalne złącze zworek oprócz zwykłego złącza. To złącze powinno być podłączone tylko podczas jazdy rowerem, a nie podczas próby uruchomienia ECU.
Używam ławki uprzęży, która znajduje się w idealnym stanie. To naprawdę niesamowite oprogramowanie codziennie ustawia nowy problem, który nie jest taki sam jak za pierwszym razem.
Dzisiaj nowa aktualizacja! i wciąż nowy problem!
przepraszam, te są te zdjęcia od dzisiaj
dzisiaj
Ten błąd jest typowy dla ECU, który nie jest w pełni zasilany, czy możesz sprawdzić zasilanie?
cześć, to działa, gdy migam po raz pierwszy
Wyjaśnij ... Po prostu chacked swoje konto i wszystkie twoje licencje są w dobrym stanie .. Jak mógłbym przejść do odtworzenia tego problemu w kontrolowanym środowisku?
Kiedy próbuję sflashować ECU, pojawia się błąd: Inicjowanie komunikatu ECU i nie kontynuuje się. Powiedz mi rozwiązanie.
9A458B412017 GSXR1000 Błąd braku: Błąd zapisu Flash. Skontaktuj się z pomocą techniczną w celu uzyskania pomocy Wyjątek = (9A458B41) 03/21/2020 06:29:22 Czy ta licencja jest nieważna? Powiedz mi rozwiązanie
Problem został naprawiony. Spróbuj teraz flashować.
Status ostatnio używanego modelu licencji 9A458B41 03/21/20202017 GSXR1000flash init Dziękujemy za wsparcie. Został poprawnie przepłukany dziś rano, ale od czasu drugiego cofnięcia licencji próba odzyskania i ponownego spłukania była bezużyteczna. Powiedz mi, dlaczego prawdopodobieństwo udanego pisania jest niskie. Dziękuję bardzo
Mogłem dziś bezpiecznie spłukać. Czy prędkość komunikacji jest istotna? Jeśli nie możesz spłukać, bez względu na to, ile razy to zrobisz, nie będzie postępować tak, jakby był zamrożony. Cieszę się, jeśli możesz sprawdzić, czy postępuje inaczej niż pisanie.
Jeśli połączenie internetowe jest wolne, proces flashowania może trochę potrwać. Prosimy o cierpliwość podczas procesu.