BARDZO WAŻNE: Upewnij się, że flashujesz odpowiedni plik!
Mamy całkiem sporo przypadków, w których klienci flashują niewłaściwy plik do swojego Yamaha FZ / MT-07, co kończy się niedziałającym motocyklem, który pokazuje wiele kodów błędów. Musisz double-check to make sure that the file you're going to flash has the exact same part numbers as your ECU; mamy wiele plików na każdy rok, które są dla różnych krajów, więc nie patrz tylko „2018 Yamaha MT-07” i myśl, że to dla twojego motocykla. Jeśli sflashujesz niewłaściwy plik do swojego ECU, spowoduje to poważny błąd zapisu w ECU, który wyzwala kody błędów, które nie istnieją, i kończy się to brakiem motocykla. W przeciwieństwie do innych kodów błędów, nie można po prostu zresetować ich przez dealera. Będziesz musiał „zresetować” ECU, najpierw flashując nasz konkretny plik resetowania do ECU, a następnie flashując nowy plik correct . Wkrótce będziemy mieli plik resetowania dostępny na serwerze, ale w międzyczasie prosimy pisać na forum, a my wyślemy Ci plik e-mailem. Dzięki, Kent
Komentarze
Cześć Kent, właśnie wysłałem ci e-mail Właśnie dostałem ecu z tym problemem, mój klient przyniósł ecu do innego tunera, który pokazał go błędnym plikiem. co mam teraz zrobić? Etykieta na ecu: 1XB-8591A-00. Muszę go wcześniej flashować za pomocą pliku resetowania? Dziękuję za wsparcie
Wysłałem Ci plik resetowania. Please flash that file first przed miganiem poprawnego pliku FT. Dzięki, Kent
PLEASE NOTE: This post and thread is for the Yamaha FZ/MT-07 only. Proszę nie przejmować wątku problemami dotyczącymi innych motocykli. Zacznij własny wątek w odpowiedniej kategorii. Dziękuję Ci.
cześć, czy możesz przesłać mi plik resetowania dla B34-9591A-10(EU). Cordialement, David
Cześć David, Nie ma pliku resetowania dla tego ECU. Proszę flashować correct stock ECU image file do ECU i powinien powrócić do normalnego stanu.
Cześć, proszę rozpocząć nowy discusison jak to nie jest miejsce do zadawania takiego pytania. Dzięki, Jason A.
Witaj, czy istnieje plik resetowania dla B34-8591A-10(EU)?
Jak wspomniano powyżej, nie ma pliku resetowania dla tego ECU. Proszę flashować correct stock ECU image file do ECU i powinien powrócić do normalnego stanu.
Witam, mam B34-8591A-10 (UE). Próbowałem sflashować prawidłowy podstawowy plik obrazu ECU, ale lampka ostrzegawcza o problemie z silnikiem zaświeciła się i rower nie chce się uruchomić. Czy jest coś jeszcze, co mogę zrobić?
witam potrzebuję pliku resetu mój MT 07 (B34-8591A-10) już nie odpala lampka silnika na desce rozdzielczej i mruga lampka kluczyka
Cześć, proszę o przesłanie pliku resetującego dla MT 07 (B34-8591A-00)
Hej, jakakolwiek szansa, żebym mógł dostać plik resetowania dla 2016 FZ-07 (2RC-8591A-10)
Cześć, Wszelkie prośby o zresetowanie plików, napisz do mnie. Dzięki, Jason A.
Cześć! Chcę zresetować mój rower. Mój rower nie ruszył po tym, jak sflashowałem twój zestaw... Jak zresetować? Mój rower to 2018 MT 07 (B34-8591A-00) Proszę o szybką pomoc, jutro muszę jechać.....
Witaj ponownie! Potrzebuję pomocy. Mój motocykl to 2018 MT07 z (B34-8591A-00). Nie można znaleźć tego modelu w twoim oprogramowaniu. Ale znalazłem 2015-2017 (B34-8591A-00) i sflashowałem to z tym. Ale teraz motocykl nie chce odpalić... Spróbowałem jeszcze raz i teraz nie słychać nawet dźwięku z pompy paliwa... Proszę, czy możesz mi pomóc, chcę jutro jeździć... Jak zresetować? Albo jak mam to uruchomić... Pozdrowienia dla Wilmera Ahlgrena