חדש בזה- בבקשה עזרה
אז רכשתי את Active Tune, Graves Full Exhaust, Bike Side רתמה שהצלחתי לחבר ואפשרתי את Active Tune. אני לומד. הדבר הכי גדול שלמדתי אם אתה עושה הכל נכון לא למדת כלום (פתרון בעיות). בתהליך היו לי כמה קבצים בצד שמאל והסרתי חבורה בניסיון לנקות את מה שאני רואה והסרתי בטעות את הקובץ הלא נכון. אז עכשיו אני מנסה לחזור ולהמשיך לשפר הכל. (או לפחות ללמוד עוד). ובכן עכשיו אני נכנס וזה אומר לי "לא נמצא ECU רשום. האם תרצה לרכוש רישיון חדש עבור ECU זה?" ECU לא השתנה (פיזית). הרגע הסרתי את עץ הקבצים הצדדי (ולא שמרתי אף אחד מהם.) השתמשתי במנהל הקבצים וקיבלתי את הקובץ הבלתי מוגבל עבור ה-ECU שלי (BAT-8591A-60(US)). חשבתי שאם אני רק אקרא את ה-ECU הוא ימשוך ממנו ואני אמשיך אבל לא המקרה הוא אומר לי "נכשל בחיבור ל-ECU. סוג ה-ECU הזה אינו קריא באופן טבעי. שים לב שניסיונות הקריאה ייכשלו עם ה-ECU הזה. הקלד אלא אם ECU זה כבר הוצג עם החשבון שלך." זה הבהב. אז אני לוחץ על אישור וזה פשוט יושב שם עם "מבקש מזהה ECU..." פישלתי... אתה יכול לעזור?
הערות
לא בטוח אם זה המקרה שלך, אבל כשראיתי איך קיבלת כתיבה מאושרת למחרת, אני חושד שכן. ברגע שיש לך כתיבה מוצלחת אתה צריך לנתק את כבל הכוונון והחשמל מה-ecu לפני שאתה עושה את הכתיבה הבאה, זה למעשה סוגר את סשן הכתיבה ב-ecu.
אז התשובה הקצרה היא שהחוט ניזוק (בעיית Newbie). תיקנתי את החוט והכל בסדר :)
שמח שהסתדרת.