proszę o pomoc!! zaktualizować wiadomość e-mail pod USER w pakiecie oprogramowania?
blrossato@hotmail.com
w Software
Hej, zastanawiam się, co dokładnie robi funkcja „aktualizuj e-mail” w zakładce „Użytkownik” u góry pakietu oprogramowania? Używam starego adresu e-mail, aby zalogować się do FT , z którym moja uprząż jest związana. Nie mam problemy z logowaniem do oprogramowania, ale kupiłem nowy rower model 23 i mam zamiar kupić kolejną licencję na ten ECU. potencjalny problem, nie mogę zalogować się na pocztę e-mail w usłudze Hotmail. Planuję kupić melodię innej firmy, czy zostanie mi to przesłane e-mailem?Nigdy wcześniej nie kupowałem melodii.dzięki!!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Funkcja wiadomości e-mail z aktualizacjami, o której mówisz, polega na tym, jak przechodzisz z jednego konta na drugie, na przykład… masz konto firmowe, na które kupujesz sprzęt i licencje, ale masz również konto osobiste, użyjesz tej funkcji do zalogowania się z firmowego adresu e-mail i zaloguj się ponownie pod osobistym adresem e-mail. UWAGA: kable USB można powiązać tylko z 1 wiadomością e-mail, więc jeśli wylogujesz się z jednego konta, kable te nie będą działać na innym koncie. Adres e-mail, na który jesteś zalogowany w momencie dokonywania zakupu, jest tym, z czym będą powiązane te zakupy, i to ten, którego używamy do komunikowania się z Tobą, jeśli wystąpi problem z zamówieniem lub coś w tym rodzaju. Jeśli chodzi o zakup melodii, nie sprzedajemy melodii, korzystasz z menedżera plików w naszym oprogramowaniu, aby uzyskać dostęp do dostępnych plików, które są dostępne dla twojego konkretnego ECU.
Dziękuję za wyjaśnienie, czy te e-maile zostaną dostarczone do Hotmail lub do mojej skrzynki odbiorczej w FT? Jeśli chodzi o melodie osób trzecich, myślałem, że melodia zakupiona na stronie 2wdw zostanie wysłana e-mailem? A może jest wysyłany do Ciebie w oprogramowaniu? Nie mam problemu z zalogowaniem się do FT, do którego podłączony jest mój kabel do transmisji danych. Chcę jak najszybciej kupić licencję na mój nowy rower, ale mam problem z uzyskaniem dostępu do konta Hotmail. Dziękuję!!
Nie otrzymujemy żadnych plików od 2wdw, czyli między tobą a nimi. Jeśli chodzi o zakup licencji, do logowania się do naszego oprogramowania używałbyś swojego hotmaila, ponieważ to ten, którego użyłeś podczas tworzenia konta oprogramowania, i ten, do którego jest podłączony kabel.
Perfekcyjnie, dzięki!!