Serwer offline ???
zbutler1019@gmail.com
w R1
Kiedy ten serwer będzie gotowy? Mam dwa wyłączone rowery, ponieważ nie możemy wejść na serwer. Kiedy to się wraca?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Powinieneś być teraz w stanie uzyskać do niego dostęp, aktualizacja została wdrożona około 90 minut temu.
Czy serwer jest offline? nie mogę zalogować się do oprogramowania, mówi serwery alarmowe offline. Zainstalowałem już najnowszą wersję
Nie mamy żadnych problemów z serwerem. Proszę sprawdzić swoje połączenie z internetem.
Mój internet jest w porządku. Może to moja lokalizacja w Abu Zabi. Nawet z VPN do USA nie połączy się. Zanim było dobrze, co się stało
Witaj, mam ten sam problem, kiedy łączę się z oprogramowaniem, pojawia się komunikat o błędzie: „serwer błędów offline”. Łączę się z Francji. Jak to działa?
Upewnij się, że masz najnowszą wersję oprogramowania. Odinstaluj oprogramowanie, uruchom ponownie komputer, a następnie zainstaluj najnowszą wersję z naszej strony internetowej.
Mówi: „Secer offline nj Usa”
Twój ostatni flash wrócił w maju. Od tego czasu zaktualizowaliśmy serwer, więc musisz odinstalować stare oprogramowanie, ponownie uruchomić komputer i zainstalować najnowszą wersję.