Brak odpowiedzi / próba zapisu nie powiodła się
bryantdavis2019@gmail.com
w R7
Witam, próbowałem się rozejrzeć i wydaje mi się, że nie mogę znaleźć niczego, co mogłoby pomóc. Mam 6-pinową wiązkę na moim rowerze i próbowałem sprawdzić 6 pinów za pomocą spinacza do papieru i multimetru i wszystko działa tak, jak powinno. Próbowałem również zrobić pomoc w interfejsie testowym w oprogramowaniu i mam 36 z włączonym kluczem i 0 z wyłączonym kluczem. Nie jestem do końca pewien, czego jeszcze spróbować, ponieważ z tego, co widziałem na forach MT07, jest to poprawne zachowanie interfejsu testowego. Każda pomoc jest doceniana, dziękuję.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cóż, chyba za szybko zadziałałem z tym postem na forum. Okazuje się, że zbyt szybko próbowałem przejść przez oprogramowanie. Jeśli ktoś inny natknie się na ten problem i ma ten problem, naprawiłem go w procesie Flash ECU, po prostu czekałem dłużej na każdy monit. Kiedy dojdzie do „Włącz klucz” lub podobnych rzeczy, wykonałbym akcję, a następnie poczekaj około 30 sekund przed naciśnięciem przycisku OK i kontynuowaniem procesu
Cześć, tak, można to zrobić zbyt szybko, ponieważ oprogramowanie nadal działa w tle, chociaż nie możemy tego zobaczyć. Myślę, że 30 sekund to chyba za długo, ale jeśli wszystko pójdzie gładko, nie będę tego kwestionował. Dziękuję za wgląd Pozdrawiam