Pisanie Ecu ciągle zawodzi
matteopassadore99@gmail.com
Dzień dobry wszystkim Niedawno kupiłem zestaw flashtune do mojego 2021 mt07 (UE) kiedy pierwszy raz próbowałem odczytać ecu, powiedział, że nie jest czytelny natywnie BAT-8591A-10, sprawdziłem, czy wszystkie kable są we właściwym miejscu, potem próbowałem to napisać, ale ciągle mi się nie udaje, może dlatego, że jestem w hotspocie mój garaż jest za daleko od mojego mieszkania nie wiem co robić, ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Dziękuję uprzejmie.
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć. Mój przyjaciel miał bardzo podobną sytuację (jezioro silnego i stabilnego połączenia internetowego). Używał uprzęży rowerowej i ostatecznie musiał przejść na zestaw uprzęży stołowej, aby móc sflashować ECU za pomocą komputera, który jest podłączony do Internetu. Mam nadzieję, że ta informacja pomoże.
Cześć Matteo, wygląda na to, że masz problem z połączeniem z instalacją uprzęży lub nie postępujesz dokładnie zgodnie z instrukcjami. Przeprowadź test uprzęży bocznej roweru na pierwszej stronie forum i daj mi znać, co otrzymasz. Pozdrowienia