19 kontrolka check engine zx6r świeci, wentylator pozostaje włączony podczas uruchamiania, a wskaźnik temperatury nie pokazuje temperatury
k42motorsports@gmail.com
w ZX 636
Właśnie błysnąłem 19 zx6r, teraz dostaję kontrolkę silnika, wentylator zawsze włączony, wskaźnik temperatury nie pokazuje temperatury, a mój czytnik OBD nie włącza się po podłączeniu do motocykla. rower działa dobrze. jak mogę wyczyścić światło?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Jaki jest numer części ECU twojego roweru i jaki plik w nim wgrałeś? Czy używasz również bocznej uprzęży rowerowej? Może być konieczne zakupienie wiązki adaptera diagnostycznego, aby usunąć kody. Czy wiesz, jakie są kody? Pozdrowienia
hej właśnie to widziałem, nadal mam problem. numer części to 21175-1395 i sflashowałem 2019 ZX636 - 21175-1395(US) Unrestricted.ftm Tak, użyłem bocznej uprzęży. I jego kod dający 14 Dzięki
hej właśnie to widziałem, nadal mam problem. numer części to 21175-1395 i sflashowałem 2019 ZX636 - 21175-1395(US) Unrestricted.ftm Tak, użyłem bocznej uprzęży. I jego kod dający 14 Dzięki
Proponuję użyć wiązki adaptera OBD2 i spróbować wyczyścić kody za pomocą ogólnego skanera, jeśli nie zrobiłeś tego w ten sposób. Upewnij się, że bateria jest również naładowana. Uważam, że niektóre kody błędów znikają po krótkiej jeździe. Jeśli to nie zadziała, wypróbuj plik zapasowy i sprawdź, czy kod zniknie. Możesz również sflashować w nim plik 1396 i zgłosić wyniki. Pozdrowienia
Cześć bracie, czy rozwiązałeś ten problem? Mam ten sam Zx6r z tym samym problemem. Wgrałem też 1395. Kod wciąż pojawia się po wyczyszczeniu kodu ODB2