Brak odpowiedzi z ECU (hardfail)
gome178@163.com
- Używam bocznej uprzęży rowerowej, 6-pinowej bocznej uprzęży rowerowej typu 4, flashuj mój rower. kiedy instaluję linię i otwieram klucz, nie mogę uruchomić roweru. instrument panel show error code(err h1)
- I try to flash ecu, software show "no reponse"
- I restore 34 pin black wire, the bike can start, but still can't flash ecu。
- Note: ECU stamped Part Number: 2DR -8591A-20(JP) Numer części ecu odczytu oprogramowania to 1DR-8591A-00(EU) rwbcCsL3h26qzNbMx2ihFHNbHMVdUIjfs
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, ten numer części ECU wymaga 6-pinowej wiązki bocznej roweru typu 11. Ten ECU również nie jest czytelny natywnie. Użyj prawidłowej uprzęży, aby uniknąć uszkodzenia ECU
Przepraszamy, podałem błędne informacje. Używam 6-pinowej uprzęży rowerowej typu 11. Numer części ECU 2DR-8591A-20 (JP) nie może teraz dostarczyć ftecu? Jeśli podam ten numer części ECU, oprogramowanie wkrótce może to dostarczyć?
Cześć, mamy plik dla tego numeru części ECU. Znajduje się w folderze MT09>2014-2020. Jeśli nadal otrzymujesz komunikat o braku odpowiedzi, upewnij się, że wiązka boczna roweru jest prawidłowo zainstalowana i przeprowadź test wiązek 6-pinowych, który znajduje się na stronie głównej forum. Również podczas flashowania za pomocą bocznej uprzęży rowerowej nie musisz niczego odłączać podczas procesu. Po prostu użyj klawisza włączania/wyłączania, gdy zostaniesz o to poproszony. Pozdrowienia
Cześć, boczna uprząż roweru jest zainstalowana prawidłowo i wykonaj testowy komunikat zwrotny 36 (testowany jest w porządku)。 Nie mogę uruchomić roweru po zainstalowaniu bocznej uprzęży roweru, tablica przyrządów pokazuje kod błędu(err h1). Mogę uruchomić rower po odłączeniu uprzęży 34pin (czarny przewód) 。Pozdrawiam
Cześć, Test uprzęży Bike Side jest bardziej konkretnym testem niż test interfejsu. Wygląda na to, że możesz mieć zwarcie po podłączeniu czarnego przewodu. Prześlij mi zdjęcia swoich złączy i instalacji bocznych uprzęży roweru, aby je przejrzeć. Z tyłu i z przodu złączy, a także podłączenia czarnych przewodów proszę. Możesz wysłać je bezpośrednio do mnie. Pozdrowienia