Zapisz plik Alert
spyros255o@yahoo.gr
Gdy próbuję zapisać plik, otrzymuję komunikat ostrzegawczy i nie mogę go zapisać. To się dzieje w moim laptopie, wygrywam 10 64bit, cokolwiek spróbuję (numery nazw itp.). Nawet z plikiem, który pobieramy z menedżera plików bez ich modyfikacji. Odinstaluję i zainstaluję oprogramowanie, ten start dzieje się o 5-6 w tyle i nie zmienia się wraz z aktualizacją. W moim desktopowym win7 64bit nie mam tego problemu i pracuję od dawna na tym samym koncie.
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Po czterech dniach brak odpowiedzi. Jakaś odpowiedź na wsparcie? Dowolny pomysł?
????????
Cześć, Ta wiadomość zwykle oznacza, że używasz innego tekstu niż zwykły tekst z nieobsługiwanym formatowaniem. Używany jest nieprawidłowy znak, który nie jest rozpoznawany przez system Windows 10. Jak nazywasz swój plik? Oktawio
Jak pisałem i w moim poście, próbuję wielu możliwych kombinacji nawet "1" lub "A" lub tej samej nazwy, którą ma plik. We wszystkich innych programach zapisuję plik bez problemów.
Cześć, Przetestowaliśmy zapisywanie plików tutaj i wszystko wydaje się być w porządku. Wygląda na to, że może to być coś z twoją wersją systemu Windows, ponieważ uruchamiamy tutaj system Windows 10 bez żadnych problemów. Istnieje postać, której okna nie pozwalają na zapisanie. Trudno powiedzieć. Przyjrzymy się temu i zobaczymy, czy jest coś, co możemy zrobić. Pozdrowienia