Rozpocznij Flash
williamsihly@sbcglobal.net
w R1
DE34B2D5 02/10/2022 2015 R1 Czy mogę zresetować moją licencję. Nie można flashować ecu, a rower działa słabo! Dzięki!
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć William Przepraszamy za duże opóźnienie. Jaki plik próbowałeś napisać i czy flashujesz Bench czy Bike Side? Pozdrowienia
Kiedy próbuję przeczytać w celu automatycznego dostrojenia lub zrobić cokolwiek, otrzymuję Brak dostępnej licencji, wyskakujące okienko. Mam auto dostrajanie auto blip. Od miesiąca nie jestem w stanie skomunikować się z ecu, a rower działa jak gówno????????????????
AAAB1D5D2015 R1flash init02/10/2022 19:48:24 PM
To po prostu nieograniczony plik ze zmianami automatycznego dostrajania ......
Strona rowerowa
Wygląda na to, że możesz mieć problem z połączeniem z boczną uprzężą rowerową. Czy możesz wykonać test sprzętu uprzęży Bike Side, który znajduje się na stronie głównej forum i dać mi znać o swoich wynikach. Pozdrowienia
Test z wyłączonym lub włączonym wyłącznikiem stop start? wyłącznik klawisz na brak pompy paliwa z włączeniem pompy paliwa. Trzykrotnie sprawdziłem wszystkie moje przewody. Problem polega na tym, że twoje oprogramowanie mówi, że nie mam ważnej licencji, co zdecydowanie nie jest prawdą.....
Product SNProduct Description DE34B2D5R1-2CR_RT1aC2A970722015 R1 Auto-Blipper KitEA57B8F0Yamaha ActiveTune Kit
Cześć, Test należy wykonać przy włączonym przełączniku. Jeśli pompa uruchamia się podczas jednego z testów skoku, na jednym z przewodów występuje złe połączenie. Powinieneś być dobry, aby ponownie flashować. Pamiętaj, że będziesz musiał wykonać kolejny pełny zapis. Pozdrowienia