Supportforum

Ign. Tidskarta

matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Inlägg: 8Verified User

Så det här är första gången jag arbetar med den här programvaran och jag är lite vilsen. Vi arbetar på ett Mt09 Show/Stunt-bygge och vi hade idén att lägga till några Decel Pops. Ife gjorde det bara på Cars tidigare. Eftersom detta är en annan programvara är jag lite förvirrad. I tändningskartan finns ingen 0% TPS-rad. Varför? kan jag bara ändra värdet? den minsta % av gasreglaget är 0,6 atm. Vad händer om jag ändrar den till 0? Jag vet att detta är dåligt för motorn men som jag sa, det här är för en Stunt/Showbike som inte behöver köra för alltid.

kommentarer

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Inlägg: 1,071Staff User

    Hej, Du bör kunna ställa in axeln till 0 om du vill. Låt mig veta om det inte tillåter dig. Tack, Jason A.

  • matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Inlägg: 8Verified User

    Hej Tack för svaret! Jag testade det med 0,6 0,7 (de ursprungliga värdena) och det fungerade bra :D Det lät mig ändra det till 0 och 0,5 men jag vet inte om det kommer att tillämpa det som sådant. Men jag ska testa det när snön äntligen smälter. Jag ska hålla dig uppdaterad Matthias B. Ps. Om du vill se över vad om du har gjort, bör låten laddas upp på min profil.

  • tec.claudiocampos@yahoo.com.mxtec.claudiocampos@yahoo.com.mx Inlägg: 1Verified User

    vad gjorde du för att ha pops i decel cut? Jag har en zx6r 2010

  • matbol8@gmail.commatbol8@gmail.com Inlägg: 8Verified User

    @tec.claudiocampos@yahoo.com.mx Jag drog tillbaka timingen i Decel (0 och 0.7% TPS) till -5 till -20 grader. vid-5 kommer du att ha mindre intensiva pops än vid -20. men var medveten om att detta skadar din motor.

Logga in eller registrera dig för att kommentera.