nie udało się napisać ECU
hernan.cardemil@me.com
w R1
ŁĄCZY MNIE Z LICENCJĄ 0D85A586, mam jeszcze 2 nieużywane licencje i nie mogę powiązać z żadną z pozostałych
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, ta licencja jest nieużywana, więc nie ma tam żadnych problemów. Musisz mieć problem z połączeniem, jeśli licencja nie poślubi ECU. Upewnij się, że używasz prawidłowego pliku, prawidłowej wiązki i prawidłowo postępujesz zgodnie z monitami oprogramowania. Dzięki, Jasonie A.
witam znowu robię słuszną rzecz i ciągle daje ten sam komunikat i próbowałem z innymi ECU, naprawdę nie rozumiem
Cześć, To nie jest problem z licencją, ten komunikat oznacza, że masz problem z połączeniem sprzętowym lub nie postępujesz poprawnie zgodnie z monitami oprogramowania podczas flashowania. Dzięki, Jasonie A.
Przepraszam, jeśli nie rozumiem, ale robię wszystko, o co prosi mnie oprogramowanie i zrobiłem tę samą procedurę we wszystkich ECU, które zmodyfikowałem, ale tym razem to nie działa, dowolny link, gdzie można zobaczyć kroki do naśladowania ?
Cześć, czy migasz bok roweru, czy też migasz na ławce tego ECU? Dzięki, Jasonie A.