nie udało się napisać ECU
hernan.cardemil@me.com
w R1
ŁĄCZY MNIE Z LICENCJĄ 0D85A586, mam jeszcze 2 nieużywane licencje i nie mogę powiązać z żadną z pozostałych
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, ta licencja jest nieużywana, więc nie ma tam żadnych problemów. Musisz mieć problem z połączeniem, jeśli licencja nie poślubi ECU. Upewnij się, że używasz prawidłowego pliku, prawidłowej wiązki i prawidłowo postępujesz zgodnie z monitami oprogramowania. Dzięki, Jasonie A.
witam znowu robię słuszną rzecz i ciągle daje ten sam komunikat i próbowałem z innymi ECU, naprawdę nie rozumiem
Cześć, To nie jest problem z licencją, ten komunikat oznacza, że masz problem z połączeniem sprzętowym lub nie postępujesz poprawnie zgodnie z monitami oprogramowania podczas flashowania. Dzięki, Jasonie A.
Przepraszam, jeśli nie rozumiem, ale robię wszystko, o co prosi mnie oprogramowanie i zrobiłem tę samą procedurę we wszystkich ECU, które zmodyfikowałem, ale tym razem to nie działa, dowolny link, gdzie można zobaczyć kroki do naśladowania ?
Cześć, czy migasz bok roweru, czy też migasz na ławce tego ECU? Dzięki, Jasonie A.