Moja licencja została dezaktywowana
tallerlz520@yahoo.com.ar
Moja licencja została dezaktywowana! Napisałem tylko raz, że muszę pilnie reaktywować
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, nie widzę nic złego w twojej licencji. Jaki komunikat o błędzie otrzymujesz? Dzięki, Jasonie A.
Mam rower na hamowni czeka
Nie rozpoznaje ecu z moją licencją 961DA8E2
Cześć, licencja jest nadal potwierdzona, więc prawdopodobnie dzieje się tu coś innego. Czy odczyt ECU jest w porządku? Kliknij kartę pomocy, a następnie wybierz interfejs testowy. Podaj mi numer, który widzisz w nawiasach, gdzie wszystko jest podłączone bez zasilania do ECU, a potem wszystko, co jest podłączone do zasilania do ECU. Dzięki, Jasonie A.
wyłącz (0) (20) włącz (32) (34) (36)
teraz wyłącz (0) Napisałem plik 3292-17K00 na ecu 32920-17K02, który może być problemem?
Nie rozumiem teraz wszystko działa dobrze
Znowu się rozbił! Nie mogę tak działać
Cześć, Twoja licencja nadal nie uległa awarii, jest w potwierdzonym stanie. Musisz mieć problem z połączeniem. Na tym teście interfejsu akceptowalna liczba bez zasilania do ECU to 0, 10, 20 i 30. Z zasilaniem do ECU to 6, 16, 26 i 36. Widziałem, że masz 32 i 34 w pewnym momencie w zasilany ECU. Musisz ponownie sprawdzić wszystkie styki i upewnić się, że są całkowicie osadzone w złączu, ponieważ wydaje się, że mamy tutaj przerywane połączenie. Dzięki, Jasonie A.
brązowy kabel
Cześć, Ok, to ma teraz sens, ponieważ wydawało się, że jest to problem z połączeniem. Jeśli chcesz odesłać nam tę uprząż, możemy ją dla Ciebie naprawić. Dzięki, Jasonie A.