Forum wsparcia

Nieudane czytanie

marvinramirez316@gmail.commarvinramirez316@gmail.com Posty: 7Verified User
Dzień dobry. 

Mam awarię z naszym rowerem wyścigowym, licencja w procesie zapisu nie powiodła się, po próbie ponownego napisania nie rozpoznaje licencji a to po odpaleniu autotunera. 

Nie wiem, co się dzieje, ale w moim przypadku powtórzyło się to kilka razy, nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje? 

Komentarze

• marvinramirez316@gmail.commarvinramirez316@gmail.com Posty: 7Verified User

Witam pomóż mój

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, musiałem zresetować twoją licencję, spróbuj ponownie flashować. Ten ECU nie będzie odczytywany, gdy licencja jest niesprawna. Dzięki, Jasonie A.

• roberto@manzo.dkroberto@manzo.dk Posty: 11Verified User

Cześć Jason. Mam ten sam problem. A przy próbie odczytu do ECU jest napisane „Brak dostępnych licencji”. to około 3 lata temu ostatnio sflashowałem mój ECU, możesz pomóc?

• kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Posty: 25Verified User
    edytowano August 2022

Mam też ten problem, mój rower został dostrojony przez poprzedniego właściciela, a po zakupie technologii ftecu powiedział, że uzyskanie nowego zestawu ftecu i kabla USB będzie wszystkim, czego potrzebuję, mimo że był zarejestrowany na poprzedniego właściciela. Napisałem adres e-mail, który się pojawił, aby poprosić osobę o przeniesienie na mój adres e-mail, właśnie teraz. Ale miałem wrażenie, że z nowym zestawem wszystko zacznie działać. Moim celem jest wykonanie kopii zapasowej aktualnego stanu ecu. Flash nieograniczony dla 2016 R1M ecu 2CR-8591A-60 (USA) i włącz auto-blipper i 1 lub 2 inne rzeczy. Czy byłbyś w stanie po prostu przenieść licencję ecu do mojego nowego zestawu ecu Flash Tune ECU, bez starych uprawnień użytkownika. Dziękuję Ci

• kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Posty: 25Verified User

Odpowiedź, którą otrzymałem, brzmi NIE!

• mike@ftecu.commike@ftecu.com Posty: 178Staff User

Przykro mi, że nie możemy dokonać transferu bez zgody poprzednich właścicieli, ponieważ mogą oni mieć zastrzeżone informacje na mapie. Jeśli nie przeniosą ci licencji, możesz ją przepisać.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.