Forum wsparcia

próba zapisu nie powiodła się Proszę spróbować ponownie

sbwang7@gmail.comsbwang7@gmail.com Posty: 7Verified User

Właśnie zainstalowałem zestaw do flashowania na moim fz07 2015 i pobrałem mapę paliwową i zastosowałem mapę paliwową. Kiedy kliknąłem napisz ecu, najpierw poprosił mnie o włączenie klucza i zrobiłem to, a następnie powiedział, że nie jest zarejestrowany i czy chciałbym zarejestrować się pod określonym numerem licencji i kliknąłem tak. Potem poprosił mnie o wyłączenie kluczyka, a ja to zrobiłem i poprosiłem o ponowne włączenie. Próbowałem już 5 razy i wciąż to samo. Jaki jest problem?

Komentarze

• sbwang7@gmail.comsbwang7@gmail.com Posty: 7Verified User

Odstaw rower na prawie 40 minut i spróbuj ponownie z innym miejscem uprzęży uziemienia, a teraz pakiet nie pozwoli mi odczytać ani zapisać mojego ecu, wszystkie są wyszarzone.

• sbwang7@gmail.comsbwang7@gmail.com Posty: 7Verified User

Naprawiłem to. Dla osób, które mogą mieć lub będą mieć ten sam problem co ja, oto jak go naprawiłem. Na początek uprząż uziemiającą można przypiąć do miejsca, w którym Jake zrobił w swoim filmie, przynajmniej dla mnie zadziałało. Po drugie, niewiele osób o tym wspomniało, ale kiedy jest napisane „włącz kluczyk”, oznacza to, że nie tylko kluczyk, ale także stacyjkę należy przekręcić do miejsca, w którym można uruchomić motocykl. Po trzecie, zakładka pomocy bardzo pomogła.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.