próba zapisu nie powiodła się Proszę spróbować ponownie
sbwang7@gmail.com
Właśnie zainstalowałem zestaw do flashowania na moim fz07 2015 i pobrałem mapę paliwową i zastosowałem mapę paliwową. Kiedy kliknąłem napisz ecu, najpierw poprosił mnie o włączenie klucza i zrobiłem to, a następnie powiedział, że nie jest zarejestrowany i czy chciałbym zarejestrować się pod określonym numerem licencji i kliknąłem tak. Potem poprosił mnie o wyłączenie kluczyka, a ja to zrobiłem i poprosiłem o ponowne włączenie. Próbowałem już 5 razy i wciąż to samo. Jaki jest problem?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Odstaw rower na prawie 40 minut i spróbuj ponownie z innym miejscem uprzęży uziemienia, a teraz pakiet nie pozwoli mi odczytać ani zapisać mojego ecu, wszystkie są wyszarzone.
Naprawiłem to. Dla osób, które mogą mieć lub będą mieć ten sam problem co ja, oto jak go naprawiłem. Na początek uprząż uziemiającą można przypiąć do miejsca, w którym Jake zrobił w swoim filmie, przynajmniej dla mnie zadziałało. Po drugie, niewiele osób o tym wspomniało, ale kiedy jest napisane „włącz kluczyk”, oznacza to, że nie tylko kluczyk, ale także stacyjkę należy przekręcić do miejsca, w którym można uruchomić motocykl. Po trzecie, zakładka pomocy bardzo pomogła.