Usunięto ogranicznik prędkości maksymalnej
 magnogarcia83@gmail.com            

magnogarcia83@gmail.com            

Cześć, napisałem jeden ECU z nieograniczoną melodią. Przy 115km/h ogranicza. Co mogę zrobić. Dzięki.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.                    

Polskie
Polskie język angielski
język angielski arabski
arabski chiński
chiński holenderski
holenderski fiński
fiński Francuski
Francuski Niemiecki
Niemiecki hebrajski
hebrajski hinduski
hinduski Włoski
Włoski język japoński
język japoński koreański
koreański portugalski
portugalski Rosyjski
Rosyjski hiszpański
hiszpański szwedzki
szwedzki
Komentarze
Cześć, jaki był numer części ECU? Czy możesz mi zrobić zdjęcie? Również z jakim plikiem go sflashowałeś? Dzięki, Jasonie A.
Jasne, przejdę do ECU i wyślę Ci zdjęcie. Plik był plikiem bez ograniczeń. Dzięki Jasonie.
Cześć, Musisz sprawdzić opcje w pliku przed jego flashowaniem. Jeśli twój numer części ECU to B57-00 i błysnął z pasującym plikiem numeru części, musisz najpierw sprawdzić opcję. Wygląda na to, że ta opcja jest nadal ustawiona na ograniczenie maksymalnej prędkości, więc ręcznie wyłącz ją i przeładuj ECU, wtedy jesteś dobry. Dzięki, Jasonie A.
Załadowano plik bez ograniczeń z usuniętym ogranicznikiem prędkości maksymalnej, prędkość maksymalna jest nadal ograniczona. To jest ecu yamaha. F8T86171 2HC-00 6125
Cześć, Nie powinno być problemu z plikiem 2HC-00 w ECU 2HC-00. Osobiście testowałem to wcześniej w naszym sklepie. Mówisz, że prędkość jest ograniczona do 115, gdy jest wyłączona. Jeśli ustawisz, aby włączyć, do jakiej prędkości jest ograniczona? Dzięki, Jasonie A.