2019 Kawasaki Ninja 650 Potrzebne dokumenty okablowania
mikehbr@yahoo.com
w EX 650
- Ta strona jest więcej niż trochę myląca dla nowego użytkownika. Próbuję znaleźć instrukcje dotyczące umieszczania przewodów w wiązce. Najbliższe dopasowanie, jakie udało mi się znaleźć, to 2018 Kawasaki EX400 / EX650. Poszedłem pobrać instrukcję do "2018 Kawasaki EX400 / EX650".
- Po kliknięciu pojawiła się kolejna strona z napisem „Uwaga: Twoje konto nie zawiera licencji pasującej do tego dokumentu. Możesz zmienić to ostrzeżenie raz lub kupić inną licencję. Czy na pewno chcesz zastąpić i kontynuować? TAK NIE " Nie mam zamiaru marnować pieniędzy z kolejną licencją, jeśli nie muszę. To byłoby głupie. Czy ktoś może potwierdzić, który dokument powinienem pobrać, który przeprowadziłby mnie przez konfigurację?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, tak, pobierz to i kliknij nadpisz wiadomość, a wszystko będzie dobrze. Dzięki, Jason A.
Panie Jason, dziękuję. Uruchomiłem system, zarejestrowałem się i wczoraj wykonałem swój pierwszy flash. Po prostu denerwowałem się, gdy mówiono o zakupie nowej licencji, gdy kupiłem zestaw FTECU. Sformułowanie sprawiało, że brzmiało to tak, jakby popełnienie takiego błędu mogło kosztować próbę znalezienia właściwych instrukcji. Z poważaniem, MIke
Cześć, tak, sformułowanie jest nieco mylące i naprawdę wymaga naprawy. Poproszę zespół serwisu internetowego, aby się tym zajął. Twoje zdrowie! Dzięki, Jasonie A.