טוען ... לנצח !!!!!!!!!
jt.417@yahoo.com
in Bug Reports
קראתי את כל ההודעות שלך ... עשיתי את כל מה שהצעת ... אבל אני לא יכול לפתוח את חבילת הכוונון ... אני מנסה להוריד אותה וזה פשוט אומר טעינה ... הסרתי את ההתקנה, התקנתי אותה מחדש, אתחלתי את המחשב שלי, סיימתי הכל ... אבל שום דבר שעשיתי לא עובד ... אני לא יכול לטעון את חבילת הכוונון ... אני לא יכול להשתמש בכוונון המתוק ... אנא עזור
הערות
השבת את כל תוכנות האנטי-וירוס במחשב, הסר את התקנת חבילת ה- Tuning הקיימת, הורד מחדש ונסה שוב. אם הדוכן נמשך, הסר את ההתקנה ונסה להוריד ממיקום אחר (כתובת IP).
אני ניסיתי את כל מה שהמלצתם עליו אפילו להשבית את האנטי-וירוס וזה עדיין לא עובד בשבילי
שלי עושה בדיוק את אותו הדבר. עבד ine לפני שלפני כמה ימים הפעל אותו, (אולי זה הוריד גרסה חדשה ??). תקוע במסך הטעינה אתחול מחדש פעמים רבות, הותקן מחדש וכו 'השתמש באורק בסדר .. אין אנטי וירוס כל תוכנות הרשת האחרות הפועלות
היי, כשאתה מנסה לטעון את התוכנה האם מחובר לחיבור כבל קישור הנתונים שלך ב- USB? תודה, ג'ייסון א.
לא
לא יכול להוריד רק אומר טוען לנצח ניסו 2 אנטי-וירוס כיבוי מחשב נייד מותר דרך חומת האש פשוט לא מקבל שום דבר חוץ מגלילה ירוקה ואומר טעינה
רק רציתי להגיד תודה שמצאת את התיקון - חיבור כבל USB אפשר לו להתחיל. זה גרם לי לשלוף את השיער לכמה ימים ..
👍️