R1 2015 ECU ב BIke 2016 (בריטניה / האיחוד האירופי)
ddaniels53@gmail.com
in R1
היי, אני מניח שאני בסדר להבהב ECU לשנת 2015 ולהכניס לאופניים לשנת 2016? כמו כן יש לי רישיון פלאש רזרבי וקוד אוטומטי ורציתי לקשר בין השניים לפני שליחת הרישיון המשולב למכוון כדי לבצע עבורי מפה בהתאמה אישית. מהי הדרך הטובה ביותר להשיג את קוד הבלפר המקושר לרישיון הרזרבי לפני שליחתו למקלט שלי? הרבה תודות
הערות
כל עוד אתה בטוח ששני האופניים הם מאותו שוק (האיחוד האירופי) ושמספר החלק של ה- ECU לשנת 2016 היה 2CR-8591A-40, אתה should תהיה בסדר. בהנחה שיש לך ערכת פלאש משלך, אתה פשוט מזין את קוד ההפעלה לחשבונך, ואז מפעיל את ערכת ה- Blip האוטומטית ומבהב את זה ל- ECU שלך. זה מקצה את ערכת AB לרישיון שלך.
תודה על זה. ה- ECU לשנת 2015 הוא 2CR-8591A-00 (האיחוד האירופי). האם אני יכול להבהב באמצעות הקובץ האמריקאי כדי להשבית את האימובילייזר? ה- ECU לשנת 2016 היה 2CR-8591A-40 (EU) - שהבהב באמצעות הקובץ האמריקאי לשנת 2016 כדי להשבית את המוביל. הרבה תודות
כן, אתה יכול להבהב את הקובץ 2CR-8591A-20 ולהשבית את התכונה "US Harness Config".
ואני לא צריך לשנות שום דבר אחר על האופניים כמו הנול וכו '(מלבד הסרת האימובילייזר)? תודה רבה על כל הסיוע
לא, אינך צריך לשנות דבר ברתמת החיווט, אך אתה צריך להסיר את כל רכיבי המשק, כולל האנטנה.
האם יש אנטנה בקטע הזנב האחורי?
סליחה, לא, חשבתי על אופניים אחרים.
פיו חחח. תודה רבה על הסיוע