Problemy z połączeniem uprzęży Bike-Side
ad.excellere@verizon.net
Cześć, 2017 ZX-6R, zmodyfikowałem czarne złącze na ECU z 3 pinami i ma dobrą masę. Przed przystąpieniem do pisania próbowałem odczytać fabryczny ECU. Dostaję kilka komunikatów na dole (status) okna dialogowego Odczyt ECU, a następnie kończy się niepowodzeniem w Odczycie, pytając, czy mam podłączoną wiązkę przewodów lub WŁĄCZONY kluczyk zapłonu. Klikam, wskazując, że jest włączony, próbuje ponownie, kończy się niepowodzeniem i wyświetla okno dialogowe systemu (którego nie mogę ukryć) z informacją, że nie powiodło się. Próbuję menu Pomoc Test interfejsu. Z wyłączonym kluczem:
i z włączonym kluczem:
Jakiś pomysł? Wyciągnięcie złącza ECU to królewska PITA.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
NM - Pomarańczowy przewód nie jest całkowicie osadzony. Naprawił.
Fajnie, że to załatwiłeś.
Cześć, przepraszam, że zajmuję Twój post, a administratorzy mogą usunąć mój komentarz, jeśli nie jest on we właściwym miejscu. Jak do cholery usunąłeś podkładkę z czarnego złącza ECU?, po prostu nie mogę tego cholerstwa usunąć i czuję, że robię coś źle lub czegoś brakuje, jeśli możesz wskaż mi właściwy kierunek byłby bardzo mile widziany.
Czy zapoznałeś się z dokumentacją montażową bocznej uprzęży rowerowej?
tak, jest tylko jeden obraz, który niewiele mówi, instrukcje Suzuki są o wiele lepsze, chociaż mają inne złącze
problem rozwiązany.