2006 R6 לא מופעל אחרי הבזק
nyw197@gmail.com
in מפות ECU
שלום כתבתי הבזק על ה-ecu שלי אחרי שהתקנתי את ה-ecu שלי על האופניים, האופניים היו מתניעים אבל לא מתניעים את ה-ECU שלי הוא 2C0-8591A-30 והקבצים במנהל הקבצים הם רק 2C0-8591A-20 US ו-2C0-8591A- 31 CAN כשאני מנסה את הגרסה הקנדית היא לא תכתוב אותה ב-ecu אבל היא תעבוד עם הגרסה האמריקאית בבקשה עזרה!!
עברית
אנגלית
ערבית
סינית
הולנדית
פינית
צרפתית
גרמנית
הינדי
איטלקית
יפנית
קוריאנית
פולני
פורטוגזית
רוסית
ספרדית
שוודית
הערות
קיבלתי את אותו הדבר עם MT07 2018 שלי, הבהב את הקובץ הנכון ועכשיו אני מקבל 3 קודי שגיאה והאופניים לא יתניעו. הם אמרו לי לנקות את הקודים באמצעות OBD2 אבל הקורא אפילו לא מתחבר. האם פתרת את שלך?
אל nyw197@gmail.com בעיה זו נפתרה באמצעות דוא"ל אך אסכם כאן. מספר החלק של ECU (ה-30) לא הוגדר. בניסיון לכתוב את הקובץ -31 קיבלת שגיאה אז ניסית את הקובץ -20. זה כן כתב, אבל בגלל שהוא לא נכון עבורך מספר אקו האופניים לא יתניעו. בקובץ -20 תחת הגדרות ecu, ישנה תצורת רתמה של ארה"ב true/false, אם תשנה את זה ל-false, האופניים שלך מתחילים כעת אך פועלים בצורה רזה, אשר כעת עליך להתאים במפות. כל קודי שגיאה שאתה עשוי לקבל יכול להיגרם מההבדל של -30 ו -20. מכיוון שכתבת לראשונה קובץ ל-ecu שלך שלא הוגדר, איננו יכולים לחלץ את תמונת המניות מה-ecu שלך.
ל-G.jagetic@gmail.com גם אנחנו עובדים דרך דוא"ל ועוד פוסט שהתחלת אז אני אגיב שם.