MT10 SP מיפן צריך קובץ
ftecu@mail.ru
היי, יש לי MT10SP 2017 מיפן עם מספר ECU BW8-8591A-30 באיזה קובץ עליי להשתמש להבהב?
הערות
שלום, אין לנו את תמונת המפה הזו. אתה יכול לשלוח לנו את ה-ECU ונוכל להגדיר אותו ולשלוח אותו בחזרה.
לשלוח את ה-ECU היא בעיה גדולה, אולי יש דרך לפתור אותה מרחוק? ל-Woolich יש את מספר ה-ECU הזה רשום באלה הנתמכים, אבל יש לי ניסיון טוב בעבודה איתך ולא הייתי רוצה להחליף. אולי קושחה אירופאית תתאים? לאופנוע יש אימובילייזר/
אני לא יכול להבטיח שקובץ היורו יעבוד. ה-ECU חייב להיות חתך קטן במארז כדי להגיע למיקום הקריאה כדי שנוכל לאחזר את מפת המפעל.
נא אפס את הרישיון # 6D51E5D9 😅
התוכנה אמורה לבקש ממך לשחזר את הרישיון. איננו יכולים עוד לאפס את הרישיון לאחר הפעלת אפשרות השחזור. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב/התוכנה כדי שהוא יבקש ממך.
הסטטוס הזה אומר שהוא לא עזר להפעיל את הרישיון, ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב - ניסיתי לא להפעיל את הרישיון.
הכשל אירע בעת ניסיון הכתיבה הראשונה (הטעות שלי, תוקנה). עכשיו האופנוע לא מתניע, הבעיה מסתבכת מהעובדה שהאופנוע מרוחק ממני 50 ק"מ ויש לנו הפרש זמן של 18 שעות. לכן, אם אפשר לפתור את זה לא בטלפון בזמן אמת, זה יהיה טוב
היי אחי אנשים שאני מכיר ייבאו את ה-SP האלה עם המספרים שמסתיימים ב-30 הבזקנו את מפת 00 לאופניים בלי בעיה. עשיתי את זה ל-2 mt10 SP. איך האופניים שלך עכשיו?