KAWASAKI ZG1400 2015
100.motos@orange.fr
w ZG 1400
Witam, czy możliwe jest flashowanie francuskiego numeru referencyjnego pudełka 21175-0759 z obrazami z USA. serdecznie
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, nie radziłbym flashować twojego francuskiego ECU nieprawidłowego numeru części lub regionu. Ten ECU jest jednak czytelny. Możesz odczytać plik, wysłać go, a programiści mogą stworzyć plik dla Ciebie. Pamiętaj, że może to zająć dużo czasu, ponieważ w tej chwili są one bardzo zabezpieczone. Pozdrowienia
Witam Dziekuje za odpowiedz Zaryzykowalem flashowanie modelem US to dzialalo na motocyklu ale sa funkcje które nie dzialaja Motocykl restartuje i dziala dobrze. Przekazałem ci plik za pośrednictwem mojego konta ECU Play, jeśli możesz oglądać siebie, gdy masz czas. Dziękuję
Cześć, czy plik, który próbujesz wysłać, jest oryginalnym plikiem odczytanym z ECU przed wprowadzeniem jakichkolwiek modyfikacji. Ważne jest, abyśmy otrzymali z ECU oryginalny plik w niezmienionym stanie lub nie będziemy mogli go prototypować. Jeśli nadal masz oryginalny niezmieniony plik z ECU, prześlij go bezpośrednio przez e-mail, abym mógł wysłać go do rozwoju. Pozdrowienia
Cześć tak to jest oryginalny plik motocykla przed jakąkolwiek interwencją Dziękuję
Ok, nie krępuj się wysłać go do mnie e-mailem, a ja wyślę go do rozwoju. Czyli ECU będzie 2015 KAWASAKI ZG1400 21175-0759 i region UE/Francuski poprawny? Pozdrowienia