Błąd czujnika szybkiej zmiany
woosuk81@naver.com
Usterka czujnika szybkiej zmiany Popychanie nie działa. Czy tylko część ciągnąca może działać? Wyniki testu sprzętu Działa tylko z ściąganiem https://www.youtube.com/watch?v=vLImtsIhe4E
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, wyślij mi swój czujnik, a przetestuję go, a następnie wyślę ci zamiennik. Zostaw notatkę w paczce ze wszystkimi danymi kontaktowymi, abym wiedział, jak się z Tobą skontaktować. Dzięki, Jasonie A.
Mieszkam w Korei. Kupiłem quick-shift, 2021 0411. Wystąpił problem trzeciego dnia biegu. Email woosuk81@naver.com Czy powinienem wysłać towar pocztą międzynarodową? Kupiony dodatkowo 07/01/2021 Mój przyjaciel również użył go drugiego i pojawiły się trufle. Teraz działa dobrze, ale zostanie przetestowany narzekanie na niepokój.
Cześć, jestem zdezorientowany, więc czasami czujnik nie działa, a innym razem jest w porządku? Nie masz ciągłości podczas testowania strony PUSH, ale czasami nadal działa na torze? Dzięki, Jasonie A.
Funkcja push nie działa przez cały czas.
Cześć, Ok, więc wyślij mi swój czujnik, a ja go przetestuję, a następnie wyślę ci zamiennik. Zostaw notatkę w paczce ze wszystkimi danymi kontaktowymi, abym wiedział, jak się z Tobą skontaktować. Dzięki, Jasonie A.
Jeśli podasz mi swój adres, wyślę go. Numer telefonu +82010 8000 9110 woosuk@naver.com
FTECU Inc. 1010 N Batavia St STE J Pomarańczowy, CA 92867
Czy dotarł czujnik szybkiej zmiany biegów? EMS (EB037694610KR)
Cześć, Twoje czujniki zostały wysłane dzisiaj. Dzięki, Jasonie A.
Czy był problem z czujnikiem, który ci wysłałem?
Cześć, tak, oboje byli poza tolerancją. Dzięki, Jasonie A.